Libnet.ro
UNICEF

01:05

Neti Sandu, dezvaluiri din viata personala. Este prima data cand vorbeste deschis despre asta: A fost infiorator de greu

Antena3 Antena3,
Neti Sandu, dezvaluiri din viata personala. Este prima data cand vorbeste deschis despre asta: A fost infiorator de greu

Vedeta de televiziune Neti Sandu a facut marturisiri despre viata sa personala si despre relatiile pe care le-a avut. M-am maritat si a durat doi ani. Cred ca aveam 24 de ani. Nu era un colg de facultate,. continuă pe Antena3

Cum a fost parasita Neti Sandu dupa 10 ani de relatie in prima zi de munca la Pro TV

Neti Sandu a trecut printr-o experienta traumatizanta in urma cu doua decenii cand, chiar in prima zi de munca la Pro TV, iubitul ei a parasit-o dupa 10 ani de relatie intr-un mod extrem de dezamagitor, care a facut-o sa apeleze la psihoterapie pret de cinci ani dupa aceea.

Neti Sandu, despre marea dezamagire in dragoste: A plecat dupa 10 ani de relatie, chiar inainte sa incep la Pro TV. Am facut 5 ani de terapie ca sa trec peste VIDEO

Astrogul Neti Sandu 60 de ani) a vorbit in emisiunea Andreei Esca de la Europa FM despre viata sa amoroasa si a impartasit cea mai grea perioada prin care a trecut atunci cand a fost parasita fara explicatie dupa 10 ani de relatie.

Doliu in lumea artistilor! Un indragit om de televiziune s-a stins din viata

Barry Chuckle, unul dintre componentii trupe de comedie Chuckle Brothers, s-a stins din viata la varsta de 73 de ani. Anuntul a fost facut de managerul echipei. Barry s-a stins din viata acasa,.

Poetul si criticul Egyed Peter a incetat din viata

Un nume important al culturii maghiare din Transilvania, scriitorul roman Egyed Peter a incetat din viata la varsta de 64 de ani. Anuntul a fost facut public de presedintele UDMR, Kelemen Hunor, care si-a luat.

Un indragit om de televiziune s-a stins din viata!

Un indragit om de televiziune s-a stins din viata: Mi-am pierdut cel mai bun prieten Citeste mai mult pe.

Actrita Alexandra Davidescu a incetat din viata la 87 de ani

Teatrul pentru copii si tineret Colibri Craiova anunta cu tristete despartirea de Alexandra Davidescu, actrita care o viata a adus papusile si povestile in existenta multor generatii de.

Senatorii ar putea fi chemati mai devreme din vacanta. Care este motivul

Senatorii ar putea fi chemati mai devreme din vacanta intr-o sesiune extraordinara pentru a discuta cererea de reexaminare trimisa de Klaus Iohannis in cazul legii offshore. La inceputul lunii iulie,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2612 seconds )