Libnet.ro
UNICEF

20:00

O actrita are mari probleme de sanatate din cauza hainelor purtate la filmari

Playtech Playtech,
O actrita are mari probleme de sanatate din cauza hainelor purtate la filmari

Emma Stone are acum probleme grave de sanatate din cauza unor haine pe care a fost nevoita sa le poarte la filmarile unui nou proiect. Ce s-a intamplat cu actrita? Emma Stone, organe deplasate din cauza hainelor de pe platoul de filmare Emma Stone, una dintre cele mai frumoase actrite din lume, are acum probleme . continuă pe Playtech

SCHELE de bloc PRABUSITE in mijlocul strazii, in Bucuresti, din cauza furtunii puternice. Trafic oprit in doua zone (VIDEO)

O furtuna puternica a facut prapad, vineri seara, in Capitala. Doua schele amplasateblocuri in renovare s-au prabusit din cauza vantului puternic. Accidentele s-au petrecut in centrul.

FOTO VIDEO UPDATE Doua schele s-au prabusit, vineri, in Bucuresti, din cauza vantului puternic Traficul este restrictionat pe Regina Elisabeta si pe Stirbei Voda

Doua schele folosite pentru reabilitarea blocurilor s-au desprins vineri dupa-amiaza in Bucuresti, din cauza vantului puternic, cazand pe bulevardul Regina Elisabeta si pe bulevardul Stirbei Voda, motiv pentru care traficul este restrictionat, in acest moment, potrivit Brigazii Rutiere.

Stirile ProTV: Parintii care nu-si mai pot tine copiii la gradinita din cauza ca salariul minim a crescut

Din cauza masurilor fiscale din ultimii doi ani, multe familii nevoiase nu isi mai permit sa-si lase copiii la gradinita. Desi legea prevede un ajutor lunar de 50 de lei, aproape jumatate dintre beneficiari au pierdut banii, pentru ca pe hartie castiga mai mult.

Un sofer roman a lesinat la volanului unui TIR, din cauza caldurii, in Italia

Un sofer roman de 58 de ani se afla la volanul unui TIR, cand a lesinat, din cauza caldurii, in Italia. TIR-ul plin cu bidoane de ipsos s-a rasturnat, iar soferul a ajuns ranit la spital. Din fericire,.

Harvard si-a retras decizia de a admite un candidat, din cauza unor comentarii rasiste pe care acesta le-a facut la varsta de 16 ani

Un supravietuitor al atacului armat de la liceul din Parkland a anuntat luni ca Universitatea Harvard si-a schimbat decizia de a-l admite, din cauza unor comentarii rasiste pe care acesta le-a facut intr-un document Google Doc si prin intermediul unor mesaje telefonice, cu aproape doi ani in urma, scrie AP News.

BE EU. Dacian Ciolos are mari sanse sa fie presedintele noului grup format in Parlamentul European

Saptamana aceasta grupurile politice din Parlamentul European isi aleg conducerea. Un roman este in carti pentru sefia unuia dintre grupuri. Europarlamentarii din fiecare tara se duc catre un anumit.

Avertisment de ultim moment al autoritatilor din Grecia. Turistii romani, in pericol din cauza tantarilor

Autoritatile din Grecia trag un semnal de alarma. Romanii care si-au planificat concediile in statul elen si au de gand sa-si petreaca acolo vacanta sunt sfatuiti sa-si ia masuri de precautie sporite din cauza tantarilor. Odata cu incalzirea globala si cu schimbarile la care e supusa planeta, guvernele din intreaga lume trebuie sa ia masuri .

Incendiu provocat din cauza mai multor copii care s-ar fi jucat cu focul. O fetita de doi ani, din Arad, a suferit arsuri pe 60% din suprafata corpului

O copila de doi ani a suferit arsuri de gradul II pe 60% din suprafata corpului, in urma unui incendiu care a avut loc joi in judetul Arad. Micuta va fi transportata la un spital din Bucuresti cu.

ADRIAN POPESCU, INSPECTOR GENERAL POLITIA DE FRONTIERA: Contrabanda, greu de redus din cauza... OZN-urilor

Titlul de mai sus nu este o fictiune. Este realitatera descrisa de Adrian Popescu, Inspectorul General al Politiei de Frontiera, referitor la situatia contrabandei pe frontiera din nordul tarii, de la granita cu Ucraina.

La un pas de o mare tragedie! O intreaga familie era sa-si piarda viata din cauza unor porci mistreti

O familie a fost la un pas de tragedie pe Autostrada Soarelui, dupa ce in fata masinii le-au aparut mai multti porci mistreti. Masina a fost distrusa aproape in totalitate. Din fericire, soferul si sotia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )