Libnet.ro
UNICEF

19:15

Actrita din Romania care l-a ispitit pe Jude Law in The Young Pope

ADPM ADPM,
Actrita din Romania care l-a ispitit pe Jude Law in The Young Pope

Frumoasa Madalina Bellariu Ion este actrita din Romania care a jucat la Bollywood, in Italia, dar si in celebrul serial The Young Pope, alaturi de Jude Law. Iar, in curand, o vom putea vedea intr-un serial romanesc. continuă pe ADPM

Consultanti: 2020 va fi, pentru multe dintre firmele din Romania, un an de reorganizare a business-ului

2020 va fi, pentru multe dintre firmele din Romania, un an in care reorganizarea business-ului se va afla in prim-plan. Pe fondul provocarilor din mediul economic, de la cresterea costurilor operationale la criza fortei de munca, multe companii isi vor reconfigura afacerile, cu focus pe eficientizarea activitatii si evitarea blocajului financiar, estimeaza analistii unei firme de consultanta.

Alerta meteo: Vesti extrem de ingrijoratoare despre vremea din Romania! Care sunt judetele vizate...

Administratia Nationala de Meteorologie aanuntat ca duminica, 5 ianuarie, temperaturile vor scadea si isi vor face aparitia precipitatiile. CUTREMUR iN TELEVIZIUNE! Doamne, cum a fost.

De ce a plecat, de fapt, Tataee de la B.U.G. Mafia in Spania. Ce se intampla cu copiii lui Vlad Irimia, la doi ani dupa mutarea din Romania

Tataee de la B. Mafia a dezvaluit motivele pentru care a plecat din Romania, dar si cum i s-a schimbat viata in cei doi ani de cand e departe de tara natala. Cantaretul a facut aceasta schimbare uriasa alaturi de familia lui, odata ce au decis sa se mute in Spania. Anuntul a venit chiar .

Anul scolar 2020 2021. Cate vacante vor avea elevii din Romania

Ministerul Educatiei propune ca anul scolar 2020 2021 sa inceapa pe data de 14 septembrie. Proiectul se afla in acest moment in dezbatere publica, iar cei care doresc pot face observatii. Pe langa data la care elevii vor incepe cursurile, proiectul mai prevede si perioadele celor patru vacante care ar urma sa fie acordate.

ALERTA! Se da AJUTOR LUNAR, pe langa PENSIE. VESTI EXCELENTE pentru PENSIONARII din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Iata cine va putea primi un ajutor lunar, pe langa pensia incasata de la stat. Care sunt conditiile in care se poate acorda acesta, aflati din materialul urmator,.

Citu: Decizia Exxon de a pleca din Romania nu ne bucura; acest Guvern a venit prea tarziu pentru interesele Exxon

Guvernul PNL a venit prea tarziu pentru interesele ExxonMobil, care erau deja pe punct de plecare, iar decizia acestora de a pleca din Romania nu ne bucura, a declarat marti seara ministrul Finantelor, Florin Citu, potrivit Agerpres.

Ministrul Finantelor: Decizia Exxon de a pleca din Romania nu ne bucura; acest Guvern a venit prea tarziu pentru interesele Exxon

Guvernul PNL a venit prea tarziu pentru interesele ExxonMobil, care erau deja pe punct de plecare, iar decizia acestora de apleca din Romania nu ne bucura, a declarat marti seara ministrul Finantelor, Florin Citu.

Andra, mesaj emotionant pentru fiica ei. Vedetele din Romania au reactionat imediat

Astazi, 7 ianuarie, este o zi importanta pentru Andra. Cantareata a scris un mesaj emotionant pentru fiica ei, pe Instagram. Vedetele din Romania au reactionat. Andra, mesaj emotionant pentru fiica ei in data de 7 ianuarie este pomenit in calendarul ortodox Sfantul Ioan Botezatorul, una dintre figurile centrale ale crestinismului, predicator si botezator pe malurile .

Imagini de groaza in sectia de pediatrie a unui spital din Romania

Imagini care surprind o mizerie ingrozitoare au fost realizate de o mamica a carui copil este internat in Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean Constanta.

Ce a patit un manelist celebru din Romania, dupa ce a incercat sa mituiasca un politist. Ce facuse cu bolidul de 200.000 de euro

Un manelist risca sa ajunga in spatele gratiilor, dupa ce a incercat sa mituiasca un politist. Este vorba despre Tanca Uraganul, pe numele adevarat Andrei Velcu. Artistul din Ploiesti a fost surprins de omul legii in timp ce efectua o manevra neregulamentara. in plus, acesta nu avea asigurare. Un manelist celebru a incercat sa mituiasca .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2528 seconds )