Libnet.ro
UNICEF

15:00

Imagini de groaza in sectia de pediatrie a unui spital din Romania

Antena3 Antena3,
Imagini de groaza in sectia de pediatrie a unui spital din Romania

Imagini care surprind o mizerie ingrozitoare au fost realizate de o mamica a carui copil este internat in Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean Constanta. continuă pe Antena3

FOTO Imagini de groaza in sectia de pediatrie a unui spital judetean. Gunoiul da pe afara si colcaie gandacii

Imagini care surprind o mizerie ingrozitoare au fost realizate de o mamica a carui copil este internat in Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean Constanta. Femeia descrie experienta prin care trece de cand este aici.

Caz incredibil la un spital din Romania: O femeie i-a acuzat pe medicii de la urgente ca nu au tratat-o si a pierdut o sarcina din cauza lor

Mai multe verificari au loc la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Satu Mare, dupa ce o femeie a scris pe Facebook ca ar fi fost consultata superficial la Unitatea de Primiri Urgente UPU) si ar fi suferit un avort spontan, iar cazul a ajuns in presa locala, a declarat, duminica, purtatorul de cuvant al institutiei, Constantin Demian.

Primaria Sectorului 1 a lansat licitatia de peste 500 milioane euro pentru constructia unui spital de urgenta

Primaria Sectorului 1 din Bucuresti a lansat, prin Compania de Investitii si Dezvoltare in Sanatate si Domenii de Interes Public - Privat Sector 1, o licitatie de 2,41 miliarde lei 504 milioane euro), fara TVA, pentru constructia unui spital de urgenta categoria I A, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

Primaria Sectorului 1 a lansat licitatia pentru constructia unui spital de urgenta

Primaria Sectorului 1 din Bucuresti a lansat, prin Compania de Investitii si Dezvoltare in Sanatate si Domenii de Interes Public - Privat Sector 1, o licitatie de 2,41 miliarde lei 504 milioane euro), fara TVA, pentru constructia unui spital de urgenta categoria I A, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP, informeaza News. ro.

Peste o mie de bombe de aruncator, proiectile sau grenade de razboi gasite in locuinta unui barbat din Oradea El a ajuns la spital dupa ce un proiectil i-a explodat in mana

Peste o mie de bombe de aruncator, proiectile de diferite calibre, grenade sau cartuse provenite din cel de-al Doilea Razboi Mondial au fost gasite in locuinta unui barbat din Oradea. Depozitul ilegal de munitie a fost descoperit dupa ce unul dintre proiectile a explodat si l-a ranit pe barbat la maini si la fata.

O romanca a murit la cateva ore dupa o operatie de cezariana intr-un spital din Marea Britanie

O tanara de origine romana a murit la cateva ore dupa ce a nascut prin cezariana la un spital din Essex, Marea Britanie in urma unei hemoragii puternice. Doctorii nu au folosit cantitatea de sange necesara pentru a-i salva viata si nu i-au administrat nici coagulante, desi le aveau la dispozitie, relateaza The Guardian.

Descoperire uluitoare in casa unui barbat din Oradea. Ce au gasit politistii dupa ce sotia lui a sunat la 112

Mai multe echipaje de politisti si specialisti de la Inspectoratul de Situatii de Urgenta Crisana s-au aflat sambata, 4 ianuarie, la domiciliul unui barbat. Oamenii legii au fost chemati chiar de sotia acestuia. Ce au descoperit in casa oradeanului? Descoperire uluitoare in casa unui barbat din Oradea Sambata, politistii din Oradea au fost chemati de .

Andra, mesaj emotionant pentru fiica ei. Vedetele din Romania au reactionat imediat

Astazi, 7 ianuarie, este o zi importanta pentru Andra. Cantareata a scris un mesaj emotionant pentru fiica ei, pe Instagram. Vedetele din Romania au reactionat. Andra, mesaj emotionant pentru fiica ei in data de 7 ianuarie este pomenit in calendarul ortodox Sfantul Ioan Botezatorul, una dintre figurile centrale ale crestinismului, predicator si botezator pe malurile .

ALERTA! Se da AJUTOR LUNAR, pe langa PENSIE. VESTI EXCELENTE pentru PENSIONARII din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Iata cine va putea primi un ajutor lunar, pe langa pensia incasata de la stat. Care sunt conditiile in care se poate acorda acesta, aflati din materialul urmator,.

Ministrul Finantelor: Decizia Exxon de a pleca din Romania nu ne bucura; acest Guvern a venit prea tarziu pentru interesele Exxon

Guvernul PNL a venit prea tarziu pentru interesele ExxonMobil, care erau deja pe punct de plecare, iar decizia acestora de apleca din Romania nu ne bucura, a declarat marti seara ministrul Finantelor, Florin Citu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2569 seconds )