Libnet.ro
UNICEF

22:30

Actrita Draga Olteanu Matei a incetat din viata

România Liberă România Liberă,
Actrita Draga Olteanu Matei a incetat din viata

Inima actritei Draga Olteanu Matei a incetat sa mai bata in noaptea de marti spre miercuri. indragit. continuă pe România Liberă

Actrita Draga Olteanu Matei a murit

Actrita Draga Olteanu Matei a incetat din viata in aceasta noapte, la Spitalul Sf. Spiridon, din Iasi, unde fusese internata in urma cu cateva zile, pentru o hemoragie digestiva. Draga Olteanu avea 87 de ani.

Cine a fost indragita actrita Draga Olteanu Matei, una dintre legendele teatrului romanesc

Actrita Draga Olteanu Matei, memorabila in teatrul si filmul romanesc, iubita de public si respectata de colegi, a murit la varsta de 87 de ani. A jucat in peste 90 de productii cinematografice, 50 de piese de teatru si 100 de productii de televiziune.

Ce pensie jenanta avea Draga Olteanu Matei dupa o viata pe scena. Cati bani primea

Draga Olteanu Matei avea o pensie jenanta dupa o viata petrecuta pe scena. Draga Olteanu Matei a murit in miecuri dimineata, la Spitalul din Iasi, la 87 de ani. Celebra actrita fusese adusa vineri seara, in stare critica, cu o hemoragie puternica. Draga Olteanu Matei avea o pensie mica. Daca nu ar fi avut si .

Draga Olteanu Matei a incetat din viata, la cateva zile dupa internare

Draga Olteanu Matei si-a pierdut viata, la doar cateva zile dupa ce a fost internata la sectia de terapie intensiva a Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi. Avea 87 de ani, dar starea ei de.

A murit Draga Olteanu Matei. Actrita avea 87 de ani

Actrita Draga Olteanu Matei a incetat din viata, noaptea trecuta, la spitalul judetean Sfantul Spiridon din Iasi, dupa cateva zile in care medicii au incercat sa faca totul pentru a o salva.

Victor Rebengiuc, dupa aflarea vestii ca Draga Olteanu Matei a murit: Se duce viata. Ne ducem

Actrita Draga Olteanu Matei a murit miercuri, 18 noiembrie. Teatrul si filmul romanesc pierd un mare actor, declara Victor Rebengiuc.

Draga Olteanu Matei s-a stins din viata. Motivul pentru care actrita nu a avut copii

Actrita Draga Olteanu Matei s-a stins din viata in noaptea de marti spre miercuri, 18 noiembrie, la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, la varsta de 87 de ani. Aceasta a fost casatorita cu Ion Matei, insa ce.

Ultimele imagini cu Draga Olteanu Matei acasa. Ce ganduri si dorinte avea marea actrita

Actrita Draga Olteanu Matei a trait, in ultimii ani, o viata linistita, departe de scena si de public. Dupa o cariera de 60 de ani si nenumarate roluri celebre, actrita se retrasese la Piatra Neamt, iar interviurile pe care le-a oferit au fost din ce in ce mai rare.

Draga Olteanu Matei a murit. indragita actrita s-a stins pe patul de spital, la 87 de ani

Actrita Draga Olteanu Matei s-a stins din viata in noaptea de marti spre miercuri, 18 noiembrie, la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi. Medicii au declarat ca au vegheat-o pana in ultima clipa, insa nu au.

Draga Olteanu Matei a murit. Ce parere avea actrita despre moarte in ultimul sau interviu

Teatrul si filmul romanesc este in doliu dupa ce marea actrita Draga Olteanu Matei s-a stins din viata la varsta de 87 de ani. Vedeta, care a suferit enorm la moartea sotului sau, recunostea mereuca es.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )