Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cine a fost indragita actrita Draga Olteanu Matei, una dintre legendele teatrului romanesc

Adevărul Adevărul,
Cine a fost indragita actrita Draga Olteanu Matei, una dintre legendele teatrului romanesc

Actrita Draga Olteanu Matei, memorabila in teatrul si filmul romanesc, iubita de public si respectata de colegi, a murit la varsta de 87 de ani. A jucat in peste 90 de productii cinematografice, 50 de piese de teatru si 100 de productii de televiziune. continuă pe Adevărul

Actrita Draga Olteanu Matei a murit

Actrita Draga Olteanu Matei a incetat din viata in aceasta noapte, la Spitalul Sf. Spiridon, din Iasi, unde fusese internata in urma cu cateva zile, pentru o hemoragie digestiva. Draga Olteanu avea 87 de ani.

Actrita Draga Olteanu Matei a incetat din viata

Inima actritei Draga Olteanu Matei a incetat sa mai bata in noaptea de marti spre miercuri. indragit.

Draga Olteanu Matei, despre rolul fabulos din comedia Nea Marin Miliardar: Am fost si acolo, la Bailesti

Indragita actrita Draga Olteanu Matei a murit la varsta de 87 de ani. Unul din rolurile memorabile cu care ne-a incantat a fost personajul Veta din comedia Nea Marin Miliardar, unde a jucat alaturi de Amza Pellea.

Florin Piersic, mesaj extrem de trist dupa moartea actritei Draga Olteanu Matei

Zi foarte trista pentru romani, dupa ce indragita actrita Draga Olteanu Matei s-a stins din viata in urma complicatiilor provocate de o hemoragie digestiva. Vestea l-a marcat profund si pe Florin Piersic. Desi posteaza foarte rar, marele actor a postat pe Facebook un mesaj extrem de trist.

Draga Olteanu Matei a murit. indragita actrita s-a stins pe patul de spital, la 87 de ani

Actrita Draga Olteanu Matei s-a stins din viata in noaptea de marti spre miercuri, 18 noiembrie, la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi. Medicii au declarat ca au vegheat-o pana in ultima clipa, insa nu au.

Draga Olteanu Matei s-a stins din viata. Motivul pentru care actrita nu a avut copii

Actrita Draga Olteanu Matei s-a stins din viata in noaptea de marti spre miercuri, 18 noiembrie, la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, la varsta de 87 de ani. Aceasta a fost casatorita cu Ion Matei, insa ce.

Ultimele imagini cu Draga Olteanu Matei acasa. Ce ganduri si dorinte avea marea actrita

Actrita Draga Olteanu Matei a trait, in ultimii ani, o viata linistita, departe de scena si de public. Dupa o cariera de 60 de ani si nenumarate roluri celebre, actrita se retrasese la Piatra Neamt, iar interviurile pe care le-a oferit au fost din ce in ce mai rare.

Draga Olteanu Matei a murit. Ce parere avea actrita despre moarte in ultimul sau interviu

Teatrul si filmul romanesc este in doliu dupa ce marea actrita Draga Olteanu Matei s-a stins din viata la varsta de 87 de ani. Vedeta, care a suferit enorm la moartea sotului sau, recunostea mereuca es.

Mihai Bendeac, gest emotionant pentru Draga Olteanu Matei. iti vor da lacrimile

Este doliu in lumea teatrului si filmului romanesc. Vestea trista a acestei zile: actrita Draga Olteanu Matei a murit noaptea trecuta. Era internata de vineri la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi, la Terapie Intensiva. Colegii de scena, printre care Maia Morgenstern si Alexandru Arsinel, deplang disparitia acesteia. Si Mihai Bendeac si-a manifestat tristetea in fata .

Draga Olteanu Matei a murit. Actrita avea 87 de ani VIDEO ARHIVA

Actrita Draga Olteanu Matei, internata saptamana trecuta, in stare grava, la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, a murit in noaptea de marti spre miercuri. Desi echipa medicala din Spitalul Sf Spiridon a facut toate eforturile sa o trateze, pacienta a decedat in aceasta noapte marti spre miercuri n. r. ), la ora 2,11, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Sf Spiridon din Iasi, dr. Diana Cimpoesu.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )