Libnet.ro
UNICEF

01:05

Actrita Emmanuelle Riva, nominalizata la Oscar pentru rolul din Amour, a murit la varsta de 89 de ani

Adevărul Adevărul,
Actrita Emmanuelle Riva, nominalizata la Oscar pentru rolul din Amour, a murit la varsta de 89 de ani

Actrita franceza Emmanuelle Riva, cunoscuta pentru rolurile din filme ca Hiroshima mon amour 1959), de Alain Resnais, si Amour 2012), de Michael Haneke, pentru care a fost nominalizata la Oscar, a murit la varsta de 89 de ani, informeaza Le Monde. continuă pe Adevărul

Celebra actrita Emmanuelle Riva a murit. A intrat in istoria filmului cu rolul din Hiroshima mon amour, regizat de Alain Resnais

Actrita Emmanuelle Riva a murit la 89 de ani, potrivit Point. fr. Ea a primit, in 2013, premiul Cesar pentru cea mai buna actrita pentru rolul din filmul Amour de Michael Haneke. De asemenea, pentru acelasi rol a obtinut un trofeu BAFTA si a fost nominalizata la premiul Oscar.

VIDEO ARHIVA Actrita Emmanuelle Riva, cunoscuta pentru rolul din Amour, a murit la varsta de 89 de ani

Actrita franceza Emmanuelle Riva, cunoscuta pentru rolurile din filme ca Hiroshima mon amour 1959), regizat de Alain Resnais, si Amour 2012), in regia lui Michael Haneke, pentru care a primit o nominalizare la Oscar, a murit la varsta de 89 de ani, anunta AFP.

Actorul britanic John Hurt a murit de cancer pancreatic. A fost nominalizat la Oscar pentru rolurile din Midnight Express si The Elephant Man

Veteranul actor britanic Sir John Hurt, dublu nominalizat la Oscar pentru interpretarile sale din Midnight Express 1978), intr-un rol secundar, si The Elephant Man 1980), rol principal, a murit la varsta de 77 de ani, dupa o lunga batalie cu un cancer pancreatic, transmit sambata dimineata agentiile internationale de presa care citeaza media britanica si un agent al sau. El a fost innobilat de Regina elisabetat a II-a in 2014.

VIDEO ARHIVA Actorul John Hurt, cunoscut pentru rolurile din filmele The Elephant Man si Midnight Express, a murit la varsta de 77 de ani

Actorul britanic John Hurt, cunoscut pentru roluri in filme precum The Elephant Man, Alien si Midnight Express, a murit vineri, la varsta de 77 de ani, anunta News. ro, citand BBC. Actorul suferea de cancer pancreatic, boala cu care fusese diagnosticat in 2015, iar anuntul decesului a fost facut de agentul sau. Premiat cu BAFTA si nominalizat de doua ori la premiile Oscar, John Hurt a jucat in peste 200 de filme artistice si de televiziune, iar unul dintre cele mai recente este Jackie 2016), in care interpreteaza rolul parintelui Richard McSorley.

Interdictia introdusa de Trump pentru cetatenii din 7 tari provoaca panica si confuzie / Mai multi calatori nu au fost lasati sa se urce in avioane, altii au fost retinuti la intrarea in SUA / Iranul raspunde cu aceeasi masura

Interdictia introdusa de Donald Trump impotriva celor care cauta azil in SUA si a vizitatorilor din sapte tari majoritar musulmane a dus la confuzie si panica printre calatori sambata, unii nefiind lasati sa urce in zboruri spre Statele Unite, noteaza Reuters.

Situatie NEMAIiNTALNITA pentru medicii din Roman! Un barbat s-a prezentat la CPU cu un pix introdus in organul genital

Medicii din judetul Roman, de la Centrul de Primire Urgente al Spitalului Municipal de Urgenta au ramas fara cuvinte cand un barbat s-a prezentat la spital cu un pix introdus in organul.

Avocatul clubului Bamboo: Urmeaza sa se faca o expertiza IT, pentru imaginile din memoria aparatelor video

Avocatul clubului Bamboo a declarat ca anchetatorii au facut joi cercetari in locuinta lui Joshua Castellano si in zona centrala a complexului, urmand sa fie facuta o expertiza IT, pentru a se vedea daca sunt imagini in memoria aparatelor video care.

Cum se fac jocurile pentru alegerile din PNL

Vechii liberali si fostii democrat-liberali cauta candidati separati pentru sefia PNL, desi au trecut mai mult de doi ani de zile de la fuziunea celor doua partide.

Nici vorba de presiuni CEDO; nu va fi niciun fel de amenda pentru situatia din inchisori

ACTUALIZARE 08:32 Liviu Dragnea: intr-o tara in care este zavera permanent, investitorii au rezerve in a veni Instabilitatea sociala risca sa afecteze economia Romaniei, deoarece investitorii straini vor incepe sa evite tara noastra, a declarat marti liderul PSD, Liviu Dragnea, care i-a cerut presedintelui Iohannis sa revina la o abordare rationala. *ACTUALIZARE 08:19 Dragnea: Daca Romania nu initiaza in cateva luni un pachet de masuri privind penitenciarele, nu scapam de amenda *ACTUALIZARE 08:13 Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti seara, la Strasbourg, ca a discutat cu presedintele CEDO, presedintele Comisiei de la Venetia si secretarul general al Consiliului Europei despre proiectele privind amnistia si gratierea, el adaugand ca s-a lamurit ca nici nu se pune problema unor presiuni sau a unei amenzi a CEDO de 80 de milioane de euro cu privire la situatia din inchisorile din Romania. *ACTUALIZARE 08:06 Dragnea: Iar se revarsa butoiul cu ura in Romania; presedintele este intr-o campanie profund gresita *ACTUALIZARE 07:57 Dragnea: Se pune presiune ca mie si domnului Tariceanu sa ni se insceneze ceva *Liderul PSD: Saptamana viitoare voi face un demers in dosarul referendumului *Iohannis a declansat procedurile pentru organizarea referendumului privind justitia.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.209 seconds )