Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cum se fac jocurile pentru alegerile din PNL

România Liberă România Liberă,
Cum se fac jocurile pentru alegerile din PNL

Vechii liberali si fostii democrat-liberali cauta candidati separati pentru sefia PNL, desi au trecut mai mult de doi ani de zile de la fuziunea celor doua partide. continuă pe România Liberă

Sigmar Gabriel renunta la cursa pentru cancelar din 2017, cedand locul lui Martin Schulz, fost presedinte al Parlamentului European

Vicecancelarul german s-a decis. Sigmar Gabriel, presedintele SPD, nu va candida pentru partidul social-democrat la functia de cancelar. Constient de slaba sa priza la electorat, Gabriel face loc altuia, lui Martin Schulz. Mai ramane ca Schulz sa accepte oficial provocarea, ceea ce e foarte probabil. La finele anului trecut, el a declarat ca renunta la postul de presedinte al Parlamentului European, pentru a se dedica politicii interne. In sondaje, Schulz sta binisor si poate deveni un adversar puternic al lui Merkel, la alegerile din toamna acestui an.

Colegii militarilor raniti grav, in accidentul de langa Constanta, fac apel pentru donare de sange. Seful bazei aeriene de la Fetesti si un plutonier major au politraumatisme grave

Aviatorii militari si civili de la bazele aeriene din Constanta au lansat un apel umanitar, pe retelele de socializare, privind donarea de sange pentru cei doi militari de la Baza aeriena 86 Fetesti Lt. aviator Gheorghe Mociornita, care au suferit fost raniti grav, miercuri, intr-un accident rutier in apropiere de Cernavoda.

La doar cateva zile de la investire, Donald Trump si-a rezervat deja sloganul pentru alegerile prezidentiale din 2020

Investit in functie pe 20 ianuarie, presedintele american Donald Trump si-a rezervat deja sloganul pentru campania electorala din 2020: Sa pastram maretia Americii, informeaza AFP.

Klaus Iohannis anunta ca are un plan B, daca Legea gratierii trece: Nu poate fi facuta pentru politicieni. Trebuie facuta pentru cei din inchisori, nu pentru cei care stau in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, marti seara, la Strasbourg, ca Legea gratierii nu este solutia pentru supraaglomerarea din inchisori. Mai mult, seful statului a explicat ca Romania are un termen de aproximativ 18 luni pentru a elabora un pachet de masuri pentru a evita sanctiunile de la CEDO.

Presedintele Klaus Iohannis anunta ca are un plan B, daca Legea gratierii trece: Nu poate fi facuta pentru politicieni. Trebuie facuta pentru cei din inchisori, nu pentru cei care stau in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, marti seara, la Strasbourg, ca Legea gratierii nu este solutia pentru supraaglomerarea din inchisori. Mai mult, seful statului a explicat ca Romania are un termen de aproximativ 18 luni pentru a elabora un pachet de masuri pentru a evita sanctiunile de la CEDO.

Avocatul clubului Bamboo: Urmeaza sa se faca o expertiza IT, pentru imaginile din memoria aparatelor video

Avocatul clubului Bamboo a declarat ca anchetatorii au facut joi cercetari in locuinta lui Joshua Castellano si in zona centrala a complexului, urmand sa fie facuta o expertiza IT, pentru a se vedea daca sunt imagini in memoria aparatelor video care.

Nici vorba de presiuni CEDO; nu va fi niciun fel de amenda pentru situatia din inchisori

ACTUALIZARE 08:32 Liviu Dragnea: intr-o tara in care este zavera permanent, investitorii au rezerve in a veni Instabilitatea sociala risca sa afecteze economia Romaniei, deoarece investitorii straini vor incepe sa evite tara noastra, a declarat marti liderul PSD, Liviu Dragnea, care i-a cerut presedintelui Iohannis sa revina la o abordare rationala. *ACTUALIZARE 08:19 Dragnea: Daca Romania nu initiaza in cateva luni un pachet de masuri privind penitenciarele, nu scapam de amenda *ACTUALIZARE 08:13 Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti seara, la Strasbourg, ca a discutat cu presedintele CEDO, presedintele Comisiei de la Venetia si secretarul general al Consiliului Europei despre proiectele privind amnistia si gratierea, el adaugand ca s-a lamurit ca nici nu se pune problema unor presiuni sau a unei amenzi a CEDO de 80 de milioane de euro cu privire la situatia din inchisorile din Romania. *ACTUALIZARE 08:06 Dragnea: Iar se revarsa butoiul cu ura in Romania; presedintele este intr-o campanie profund gresita *ACTUALIZARE 07:57 Dragnea: Se pune presiune ca mie si domnului Tariceanu sa ni se insceneze ceva *Liderul PSD: Saptamana viitoare voi face un demers in dosarul referendumului *Iohannis a declansat procedurile pentru organizarea referendumului privind justitia.

Klaus Iohannis, la Consiliul Europei: Nici vorba de o presiune din partea CEDO, nu va fi niciun fel de amenda pentru Romania pentru situatia din penitenciare/ Gratierea, doar o posibila solutie dintr-un pachet amplu de masuri

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti seara la Strasbourg, unde participa la reuniunea Consiliului Europei, ca nu se pune problema unor presiuni sau sanctiuni din partea CEDO pentru situatia din penitenciarele din Romania si ca nici nu poate fi vorba de vehiculata amenda de 80 de milioane de euro pe care ar risca-o tara noastra, afirmand ca aici a facut cineva un calcul pe coltul mesei.

inca o amanare pentru metroul din Drumul Taberei. Va fi gata cel mai devreme in anul 2018

Punerea in functiune a tronsonului de metrou din Drumul Taberei se va realiza, cel mai devreme, in primul semestru al anului 2018.

Misterul chiriilor pentru spatiile din Unirea Shopping Center

Pe langa faptul ca i se obstructioneaza accesul la conducerea societatii, actionarul majoritar al celui mai important centru comercial de la kilometrul zero al Capitalei nu are acces nici la situatia sumelor percepute din chirii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )