Libnet.ro
UNICEF

01:05

Actrita Helen Mirren vrea sa-l interpreteze pe Donald Trump, pe care il numeste un fantastic personaj shakespearian

Hotnews Hotnews,
 Actrita Helen Mirren vrea sa-l interpreteze pe Donald Trump, pe care il numeste un fantastic personaj shakespearian

Actrita Helen Mirren a interpretat numeroase regine reale si de fictiune, a fost vocea unei bufnite si mama lui Jason Statham in Fast Furious, iar acum planuieste sa joace un alt rol, Donald Trump, pe care il aseamana cu un fantastic personaj shakespearian, scrie News. ro citand revista Vanity Fair. continuă pe Hotnews

Donald Trump a ajuns in Filipine, ultima etapa a turneului sau din Asia

Liderul Casei Albe, Donald Trump, a ajuns in Filipine, unde va lua parte la summitul Asociatiei Natiunilor din Asia de Sud-Est ASEAN) si va avea o intrevedere cu controversatul presedinte filipinez Rodrigo Duterte.

Donald Trump a ajuns in Filipine, in ultima etapa a turneului sau din Asia

Presedintele american, Donald Trump, a ajuns duminica in Filipine, unde va participa la un summit regional in ultima etapa a turneului sau asiatic .

Radu Tudor: Donald Trump se pregateste sa inchida gura incomozilor de la CNN. Este cel mai ne-american presedinte american

CNN reprezinta azi cea mai critica si incomoda televiziune pentru Donald Trump, iar acest canal prezinta constant atat derapajele de limbaj, angajamentele mincinoase,cat si legaturile extrem de.

Donald Trump se distanteaza de remarcile sale referitoare la dezmintirile lui Putin privind amestecul in alegerile americane

Presedintele american Donald Trump a incercat duminica sa inlature confuzia in legatura cu faptul daca accepta sau nu dezmintirile omologului sau rus, Vladimir Putin, referitoare la amestecul in alegerile prezidentiale din SUA din 2016.

Donald Trump: de ce Kim Jong-un ma face batran, cand eu nu l-as numi niciodata scund si gras?

Presedintele SUA, Donald Trump, a continuat duminica polemica sa cu liderul nord coreean Kim Jong-un .

Donald Trump: De ce Kim Jong-un m-ar insulta numindu-ma batran, in conditiile in care eu nu l-as numi niciodata scund si gras?

Presedintele american Donald Trump se intreaba duminica, intr-o postare pe Twitter, de ce liderul nord-coreean Kim Jong-un l-ar insulta numindu-l batran, in conditiile in care el nu l-ar numi niciodata scund si gras si afirma ironic ca se straduieste atat de mult sa-i fie prieten si ca spera ca va si reusi intr-o zi, relateaza News. ro.

Phenianul il acuza pe Donald Trump ca a cersit un razboi in Peninsula Coreeana in timpul turneului sau din Asia

Phenianul a lansat, sambata, un atac dur la adresa presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, afirmand ca, in timpul turneului sau in Asia, a cersit un razboi nuclear in Peninsula Coreeana, releva agentiile internationale de presa.

Vladimir Putin il lauda pe Donald Trump: Este un om bine-crescut si agreabil

Presedintele rus Vladimir Putin l-a laudat, sambata, pe omologul sau american Donald Trump, despre care a spus ca este un om bine-crescut si agreabil, dupa o scurta discutie la Summitul de Cooperare Economica Asia-Pacific, din Vietnam, informeaza presa internationala.

Vladimir Putin despre Donald Trump: Este un om bine crescut si agreabil

Presedintele rus Vladimir Putin l-a laudat, sambata, pe omologul sau american Donald Trump, despre care a spus ca este un om bine crescut si agreabil, dupa o scurta discutie la Summitul de Cooperare Economica Asia - Pacific, din Vietnam.

Vladimir Putin il elogiaza pe Donald Trump, drept un om bine-crescut si cu un comportament extrem de civilizat

Presedintele rus Vladimir Putin l-a elogiat sambata pe omologul sau american Donald Trump, remarcand comportamentul acestuia extrem de civilizat si de prietenos in cursul scurtelor contacte avute cu ocazia Forumului de Cooperare.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )