Libnet.ro
UNICEF

23:45

Vladimir Putin il lauda pe Donald Trump: Este un om bine-crescut si agreabil

Adevărul Adevărul,
Vladimir Putin il lauda pe Donald Trump: Este un om bine-crescut si agreabil

Presedintele rus Vladimir Putin l-a laudat, sambata, pe omologul sau american Donald Trump, despre care a spus ca este un om bine-crescut si agreabil, dupa o scurta discutie la Summitul de Cooperare Economica Asia-Pacific, din Vietnam, informeaza presa internationala. continuă pe Adevărul

Vladimir Putin despre Donald Trump: Este un om bine crescut si agreabil

Presedintele rus Vladimir Putin l-a laudat, sambata, pe omologul sau american Donald Trump, despre care a spus ca este un om bine crescut si agreabil, dupa o scurta discutie la Summitul de Cooperare Economica Asia - Pacific, din Vietnam.

VIDEO Vladimir Putin si Donald Trump au dat mana si au schimbat cateva vorbe la un summit in Vietnam

Vladimir Putin si Donald Trump au dat mana si au schimbat cateva vorbe la summitul APEC din Vietnam, anunta agentiile rusesti de stiri, preluate de Reuters.

Kremlinul anunta o intalnire intre Vladimir Putin si Donald Trump, vineri, in Vietnam, Washingtonul tempereaza

O intalnire intre Vladimir Putin si Donald Trump va avea loc vineri in Vietnam, a anuntat joi Kremlinul, in timp ce diplomatia americana se arata mai putin categorica, noteaza AFP.

Vladimir Putin il elogiaza pe Donald Trump, drept un om bine-crescut si cu un comportament extrem de civilizat

Presedintele rus Vladimir Putin l-a elogiat sambata pe omologul sau american Donald Trump, remarcand comportamentul acestuia extrem de civilizat si de prietenos in cursul scurtelor contacte avute cu ocazia Forumului de Cooperare.

Un mare magnatisi doreste sa cumpere CNN! Donald Trump face presiuni ca televiziunea sa fie vanduta

Rupert Murdoch este interesat sa achizitioneze CNN, dupa ce mai multe surse au declarat ca Donald Trump face presiuni asupra ATT sa vanda produsul, scrie Independent. Se pare ca Rupert.

Phenianul il acuza pe Donald Trump ca a cersit un razboi in Peninsula Coreeana in timpul turneului sau din Asia

Phenianul a lansat, sambata, un atac dur la adresa presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, afirmand ca, in timpul turneului sau in Asia, a cersit un razboi nuclear in Peninsula Coreeana, releva agentiile internationale de presa.

Coreea de Nord: Donald Trump efectueaza in Asia un turneu belicos

Coreea de Nord a adus sambata noi acuzatii la adresa presedintelui american Donald Trump, despre care a spus ca efectueaza in prezent in Asia un turneu belicos, ceea ce nu va face decat sa intareasca ambitiile nucleare ale Phenianului,.

America pe primul loc vs globalizare: Donald Trump si Xi Jinping au prezentat viziuni diferite asupra comertului international in marja APEC 2017

Presedintele american Donald Trump si omologul sau chinez Xi Jinping si-au confruntat viziunile asupra schimburilor comerciale in marja Forumului Cooperarii Economice Asia-Pacific APEC), primul rostind un discurs izolationist, dominat de sloganul America pe primul loc, iar al doilea aparand globalizarea.

America pe primul loc vs globalizare: Donald Trump si Xi Jinping au prezentat viziuni diferite asupra comertului international

Presedintele american Donald Trump si omologul sau chinez Xi Jinping si-au confruntat viziunile asupra schimburilor comerciale in marja Forumului Cooperarii Economice Asia-Pacific APEC), primul rostind un discurs izolationist, dominat de sloganul America pe primul loc, iar al doilea aparand globalizarea.

Donald Trump, la summitul APEC: viitorul Asiei nu poate fi luat ostatic de fantasmele lui Kim Jong-un

Presedintele american Donald Trump a denuntat vineri fantasmele dictatorului de la Phenian, apreciind ca Asia nu poate fi luata ostatica de catre regimul comunist din Coreea de Nord, relateaza AFP online.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )