Libnet.ro
UNICEF

07:00

Actrita Magda Catone, propunerea PNL pentru functia de viceprimar al Sectorului 2

B1 B1,
Actrita Magda Catone, propunerea PNL pentru functia de viceprimar al Sectorului 2

Actrita Magda Catone si Adrian Costache sunt propunerea PNL pentru cele doua posturi de viceprimar al Sectorului 2. Anuntul a fost facut de Violeta Alexandru, presedintele PNL Bucuresti si ministru al Muncii,. continuă pe B1

Magda Catone, propunerea PNL pentru functia de viceprimar al Sectorului 2 Propunerile de viceprimari ale liberalilor pentru Capitala

Actrita Magda Catone si Adrian Costache sunt propunerea PNL pentru cele doua posturi de viceprimar al Sectorului 2, a scris Violeta Alexandru, presedintele PNL Bucuresti, pe pagina de Facebook. Viceprimarii sunt alesi dupa constituirea noului Consiliu Local si sunt decisi de partidulpartidele care formeaza majoritate. Primarul ales al Sectorului 2 este Radu Mihaiu USR).

Cine este Magda Catone, propunerea PNL pentru functia de viceprimar al Sectorului 2

Actrita Magda Catone este propunerea PNL pentru una din functiile de viceprimar de la Sectorul 2 din Bucuresti. La alegerile din 27 septembrie celebra actrita a candidat pentru o functie de consilier local, iar conturarea unei majoritati PNL-USR-PLUS ii permite sa fie aleasa viceprimar.

PNL o pune pe Magda Catone viceprimar la Sectorul 2

Actrita Magda Catone este una dintre cele doua propuneri ale PNL pentru functia de viceprimar al Sec.

Ce a patit Magda Catone: Toate fac parte din planul lui Dumnezeu

Actrita Magda Catone a fost prezenta in cadrul emisiunii De-a viata ascunselea de la Antena 3. Aici, vedeta a raspuns la un sir de intrebari primite de la moderatoarea emisiunii care a atins mai multe subiecte de interes. Ce a patit Magda Catone Actrita care a cunoscut suferinta in urma cu cativa ani, cand i-a .

Magda Catone: Toate fac parte din planul lui Dumnezeu

Actrita Magda Catone a impartasit in emisiunea De-a viata ascunselea de la Antena 3, plide si cuvinte de intelepciune despre credinta, despre planul lui Dumnezeu si etapele pe care omul le urmeaza pana la conectarea cu divinul.

ADRIAN PRISNEL: Biroul National al USR decredibilizeaza USR Dolj prin sustinerea unui rasist, xenofob si homofob pentru functia de viceprimar al Craiovei

Printr-o postare pe pagina de facebook, deputatul USR de Dolj, Adrian-Claudiu Prisnel cristica decizia Biroului National de a-l sustine pe Cezar Dragoescu pentru functia de viceprimar al Craiovei.

Negocierile dintre USR-PLUS si PNL pentru majoritatea in Consiliul Local s-au blocat si la Alba Iulia Liberalii ii acuza de ipocrizie pe cei din USR

Dupa Timisoara, Alba Iulia este al doilea mare oras din Romania unde negocierile USR-PLUS - PNL pentru formarea unei majoritati in Consiliul Local s-au blocat. USR-PLUS sustine ca PNL vrea sa impuna doi viceprimari si, in plus, nu a acceptat realizarea unui audit intern in Primarie, spre deosebire de PSD, care ar vrea un singur viceprimar si ar fi de acord cu auditul intern. La randul lor, liberalii spun ca e imposibil sa gasesti mai mult de un sfert de adevar in explicatiile USR PLUS si ii acuza pe acestia de ipocrizie.

Cine este Octavia Spineanu-Matei, propunerea Romaniei pentru functia de judecator al Curtii de Justitie a Uniunii Europene

Judecatoarea Octavia Spineanu-Matei, in prezent judecator la Tribunalul Uniunii Europene, a fost avizata de Comisia de selectie pentru functia de judecator al Curtii de Justitie a Uniunii Europene din partea Romanei. Decizia specialistilor va fi trimisa Guvernului, spre aprobare. Rezerve sunt judecatorii Cristian Daniel Oana si Razvan Horatiu Radu.

Octavia Spineanu-Matei, avizata pentru functia de judecator al Curtii de Justitie a Uniunii Europene din partea Romanei

Judecatoarea Octavia Spineanu-Matei este pe cale sa devina propunereaRomaniei pentru functia de judecator al Curtii de Justitie a Uniunii Europene. Magistratul a fost avizata de Comisia de selectie pentru fu.

Octavia Spineanu-Matei, avizata de Comisia de selectie pentru functia de judecator al Curtii de Justitie a Uniunii Europene

Judecatoarea Octavia Spineanu-Matei, in prezent judecator la Tribunalul Uniunii Europene, a fost avizata de Comisia de selectie pentru functia de judecator al Curtii de Justitie a Uniunii Europene din partea Romanei. Decizia specialistilor va fi trimisa Guvernului, spre aprobare. Rezerve sunt judecatorii Cristian Daniel Oana si Razvan Horatiu Radu, conform News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )