Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cine este Octavia Spineanu-Matei, propunerea Romaniei pentru functia de judecator al Curtii de Justitie a Uniunii Europene

Adevărul Adevărul,
Cine este Octavia Spineanu-Matei, propunerea Romaniei pentru functia de judecator al Curtii de Justitie a Uniunii Europene

Judecatoarea Octavia Spineanu-Matei, in prezent judecator la Tribunalul Uniunii Europene, a fost avizata de Comisia de selectie pentru functia de judecator al Curtii de Justitie a Uniunii Europene din partea Romanei. Decizia specialistilor va fi trimisa Guvernului, spre aprobare. Rezerve sunt judecatorii Cristian Daniel Oana si Razvan Horatiu Radu. continuă pe Adevărul

Octavia Spineanu-Matei, avizata pentru functia de judecator al Curtii de Justitie a Uniunii Europene din partea Romanei

Judecatoarea Octavia Spineanu-Matei este pe cale sa devina propunereaRomaniei pentru functia de judecator al Curtii de Justitie a Uniunii Europene. Magistratul a fost avizata de Comisia de selectie pentru fu.

Octavia Spineanu-Matei, avizata de Comisia de selectie pentru functia de judecator al Curtii de Justitie a Uniunii Europene

Judecatoarea Octavia Spineanu-Matei, in prezent judecator la Tribunalul Uniunii Europene, a fost avizata de Comisia de selectie pentru functia de judecator al Curtii de Justitie a Uniunii Europene din partea Romanei. Decizia specialistilor va fi trimisa Guvernului, spre aprobare. Rezerve sunt judecatorii Cristian Daniel Oana si Razvan Horatiu Radu, conform News. ro.

Augustin Zegrean, fost presedinte al CCR, este sustinut de PNL pentru functia de presedinte al Consiliului Legislativ

PNL il sustine pe Augustin Zegrean, fost judecator si presedinte al Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) pentru functia de presedinte al Consiliului Legislativ. Anuntul a fost facut, marti, de liderul.

Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei. Tocmai a fost confirmat in functie

Joi, premierul Romaniei Ludovic Orban a anuntat ca il va schimba pe actualul prefect al Bucurestiului, dupa ce Gheorghe Cojanu sa aratat a fi neinformat cu privire la situatia epidemiei din Capitala. Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de combatere a Criminalitatii Organizate, a fost numit in .

Cine este sotia scriitorului Mircea Cartarescu. S-au casatorit dupa 22 de ani de relatie!

Pe Mircea Cartarescu il stie majoritatea. Atat de pe copertele cartilor pe care le-a lansat, cat si din interviuri TV. Nu multi stiu insa cum arata femeia care i-a devenit sotie dupa o relatie de 22 de ani.

Cine este noul iubit al Andreei Raicu. Ce surpriza: a mai avut o cucerire celebra

Andreea Raicu a avut partea ei de probleme, dar si de lucruri frumoase, de-a lungul timpului. La inceputul acestei luni vedeta povestea de momentele grele prin care a trecut alaturi de mama sa. Se pare ca aceasta s-ar fi infectat cu noul coronavirus. Acum lucrurile s-au linistit, iar Andreea este mai fericita ca oricand. Andreea .

Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu va fi noul prefect al Bucurestiului, dupa indepartarea lui Gheorghe Cojanu din functie. Cine este, de fapt, Traian Berbeceanu? Traian Berbeceanu este fost comisar de politie, sef de cabinet.

MARIAN OPRISAN: Am decis sa imi retrag candidatura pentru functia de senator

Fostul lider al PSD Vrancea Marian Oprisan a afirmat, miercuri seara, ca a decis sa isi retraga candidatura pentru functia de senator, desi avea sustinerea filialei.

Florin Iordache, autorul OUG 13, si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al Consiliului Legislativ

Florin Iordache, autorul celebrei OUG 13 care a scos sute de mii de romani in strada in ianuarie 2017, si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al Consiliului Legislativ.

ORBAN: Primarul Stefan Ilie va avea un partener in Guvernul Romaniei pentru realizarea proiectelor promise tulcenilor

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a participat, joi, la ceremonia de depunere a juramantului de catre noul primar al municipiului Tulcea, Stefan Ilie PNL), caruia i-a declarat public ca va avea un partener in Guvernul Romaniei pentru realizarea proiectelor cu care s-a prezentat in fata tulcenilor in aceasta campanie electorala, conform Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )