Libnet.ro
UNICEF

01:06

Actuala guvernare joaca la ruleta Romania prin masuri extrem de imprudente

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Actuala guvernare joaca la ruleta Romania prin masuri extrem de imprudente

Presedintele PMP, Traian Basescu, a afirmat, astazi, la Ploiesti, referindu-se la recentele modificari fiscale, ca actuala guvernare joaca la ruleta Romania prin masuri extrem de imprudente, care lasa tara in seama hazardului. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu despre guvernarea PSD: Joaca la ruleta Romania prin masuri extrem de imprudente

Presedintele PMP, Traian Basescu, a afirmat, sambata, la Ploiesti, referindu-se la recentele modificari fiscale, ca actuala guvernare joaca la ruleta Romania prin masuri extrem de imprudente, care lasa tara in seama hazardului.

Traian Basescu despre actuala guvernare: Joaca la ruleta Romania prin masuri extrem de imprudente

Presedintele PMP, Traian Basescu, a afirmat, sambata, la Ploiesti, referindu-se la recentele modificari fiscale, ca actuala guvernare joaca la ruleta Romania prin masuri extrem de imprudente, care lasa tara in seama.

Joaca la ruleta Romania prin masuri extrem de imprudente. Basescu ataca PSD pentru modificarile fiscale

Traian Basescu a lansat un atac dur la adresa guvernantilor pentru deciziile lor din sedinta de guvern de miercuri in care au facut mai multe modificarile fiscale. intr-adevar este o revoluti.

Orban: Actuala guvernare risca sa arunce Romania intr-o catastrofa energetica

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a decis, ieri, retragerea de pe ordinea de zi a motiunii simple depusa de liberali, intitulata Romania in bezna, PSD si ALDE fura curent, pe motiv ca aceasta contine solicitari imperative catre premier, a anuntat, ieri, Ioana Bran, secretar al Camerei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )