Libnet.ro
UNICEF

17:15

Basescu despre guvernarea PSD: Joaca la ruleta Romania prin masuri extrem de imprudente

România Liberă România Liberă,
Basescu despre guvernarea PSD: Joaca la ruleta Romania prin masuri extrem de imprudente

Presedintele PMP, Traian Basescu, a afirmat, sambata, la Ploiesti, referindu-se la recentele modificari fiscale, ca actuala guvernare joaca la ruleta Romania prin masuri extrem de imprudente, care lasa tara in seama hazardului. continuă pe România Liberă

Traian Basescu despre actuala guvernare: Joaca la ruleta Romania prin masuri extrem de imprudente

Presedintele PMP, Traian Basescu, a afirmat, sambata, la Ploiesti, referindu-se la recentele modificari fiscale, ca actuala guvernare joaca la ruleta Romania prin masuri extrem de imprudente, care lasa tara in seama.

Actuala guvernare joaca la ruleta Romania prin masuri extrem de imprudente

Presedintele PMP, Traian Basescu, a afirmat, astazi, la Ploiesti, referindu-se la recentele modificari fiscale, ca actuala guvernare joaca la ruleta Romania prin masuri extrem de imprudente, care lasa tara in seama hazardului.

Joaca la ruleta Romania prin masuri extrem de imprudente. Basescu ataca PSD pentru modificarile fiscale

Traian Basescu a lansat un atac dur la adresa guvernantilor pentru deciziile lor din sedinta de guvern de miercuri in care au facut mai multe modificarile fiscale. intr-adevar este o revoluti.

Basescu, despre revolutia fiscala: Asistam la un spectacol riscant si mincinos, in care ei spera ca propaganda va acoperi tot ceea ce nu au facut

Liderul PMP Traian Basescu a calificat sambata revolutia fiscala drept un spectacol riscant si mincinos in care PSD si Guvernul spera ca propaganda va acoperi tot ceea ce nu au facut si minciunile din campania electorala ceea ce se va rasfrange asupra populatiei. Fostul presedinte a declarat ca Romania este jucata si lasata in seama hazardului.

Topaiala fiscala care te atinge la buzunar! Calculeaza-ti AICI cat iti taie din salariu guvernarea PSD!

Mai e doar un pas pana la adoptarea marii revolutii fiscale marca PSD. Angajatorii si economistii atrag atentia ca modificarea Codului Fiscal nu va avea niciun beneficiu asupra.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )