Libnet.ro
UNICEF

13:30

Acum sufar. Doare mai mult sa pierzi astfel! Prima reactie a Simonei Halep dupa eliminarea de la Australian Open

Adevărul Adevărul,
Acum sufar. Doare mai mult sa pierzi astfel! Prima reactie a Simonei Halep dupa eliminarea de la Australian Open

Simona Halep a recunoscut ca este afectata dupa eliminarea de la Australian Open 2020, mai ales dupa ce a avut sanse importante in ambele seturi ale semifinalei cu Garbine Muguruza. continuă pe Adevărul

VIDEO Simona Halep stie unde a cedat meciul cu Garbine Muguruza: Doare mai tare sa pierzi astfel

Simona Halep, numarul trei mondial, a declarat ca doare mai tare sa pierzi astfel, dupa ce a fost invinsa de Garbine Muguruza cu 7-68), 7-5, joi, la Melbourne, in semifinalele turneului Australian Open.

Noul produs lansat de Apple costa mai mult decat o masina Tesla. Cum justifica firma pretul colosal

Noul calculator Mac Pro lansat de Apple costa mai mult decat o masina Tesla. Compania americana a anuntat lansarea noului calculator insotit de pretul colosal de 60.

Ea este partenera de afaceri a lui Alex Bodi. Cine este femeia pe care o iubeste mai mult decat pe Bianca Dragusanu

Alex Bodi, sotul Biancai Dragusanu, si-a deschis o noua afacere in Spania, chiar la inceputul acestui an. Barbatul si-a deschis un spatiu larg de distractie, cu zone de joaca, sala pentru organizari evenimente si cantina. Ea este partenera de afaceri a lui Alex Bodi Localul se afla in Cosalda, langa Madrid si a fost inaugurat .

Reactia Simonei Halep dupa ce a pierdut la Australian Open. Sufar acum, trebuie sa recunosc

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a declarat ca doare mai tare sa pierzi astfel, dupa ce a fost invinsa de Garbine Muguruza cu 7-6 10-8), 7-5, joi, la Melbourne, in semifinalele turneului Australian Open.

Interviu la cald despre BREXIT. Ciolos: Exista protectie totala pentru romanii din UK. Marea Britanie pierde mai mult. Nu poti sa fii mai influent daca esti mai slab

Dacian Ciolos, liderul PLUS si al grupului Renew din Parlamentul European, sustine, intr-un interviu pentru Adevarul acordat la Bruxelles, ca romanii din Marea Britanie nu vor fi afectati de BREXIT. Problema e ce se va intampla cu cetatenii care vor merge in Marea Britanie de acum incolo pentru a munci sau pentru a studia. Aceste lucruri trebuie negociate, explica Ciolos.

Satmarenii care au ajuns cu Duster-ul la polul siberian al frigului s-au intors acasa: La -55 de grade nu supravietuiesti mai mult de jumatate de ora. Care au fost momentele critice

Attila si Kinga Bertici au ajuns cu bine la Satu Mare dupa ce au parcurs 24. 000 km in 48 de zile cu Duster-ul si au atins cele mai reci zone locuite de pe glob, cu temperaturi de -60 de grade. Am simtit ca masina se rupe in doua, spune Attila Bertici despre cea mai grea parte a drumului, singura portiune unde masina parea sa cedeze, din cauza frigului extrem. Primarul de la Oimiakon cand ne-a intalnit a spus ca asa idioti ca noi nu a mai vazut, fiindca pana si localnicii cand merg in alt sat merg cu macar doua masini. S-a uitat la noi asa urat si nu in gluma ne-a zis: domnilor voi sunteti constienti de ce-ati facut?!, a spus Attila Bertici, intr-un interviu pentru HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )