Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noul produs lansat de Apple costa mai mult decat o masina Tesla. Cum justifica firma pretul colosal

Antena3 Antena3,
Noul produs lansat de Apple costa mai mult decat o masina Tesla. Cum justifica firma pretul colosal

Noul calculator Mac Pro lansat de Apple costa mai mult decat o masina Tesla. Compania americana a anuntat lansarea noului calculator insotit de pretul colosal de 60. continuă pe Antena3

Ea este partenera de afaceri a lui Alex Bodi. Cine este femeia pe care o iubeste mai mult decat pe Bianca Dragusanu

Alex Bodi, sotul Biancai Dragusanu, si-a deschis o noua afacere in Spania, chiar la inceputul acestui an. Barbatul si-a deschis un spatiu larg de distractie, cu zone de joaca, sala pentru organizari evenimente si cantina. Ea este partenera de afaceri a lui Alex Bodi Localul se afla in Cosalda, langa Madrid si a fost inaugurat .

De ce fotbalul e mai mult decat un sport. Ultrasii lui Nantes, coregrafie emotionanta, la un an de la moartea lui Emiliano Sala: Memoria noastra colectiva va face nemuritori (FOTO)

Acum mai bine de un an, un avion se prabusea in Canalul Manecii si nastea o veste ce avea sa schimbe fotbalul international, dar mai ales pe cel francez, pentru totdeauna. in aeronava, care plecase.

O eleva fata in fata cu trei ministri: Sa nu mai toleram aceasta lipsa de responsabilitate pentru educatie Ma astept la mai mult decat sa facem comisii

In cadrul dezbaterii Romania Educata, care a avut loc miercuri la Palatul Cotroceni, elevii au cerut ca educatia sa fie mult mai bine finantata, iar ei sa primeasca burse de la bugetul educatiei, si nu de la primarii cum se intampla in prezent. Antonia Pup, presedintele Consiliului National al Elevilor, le-a cerut celor trei ministri prezenti sa nu mai tolereze situatii in care guvernantii pleaca de la intalnirile cu elevii. Aceasta a povestit cum a plecat de la o astfel de intalnire, in momentul in care a auzit cuvantul bani, secretarul de stat la Ministerul Finantelor Sebastian Burduja. Vezi ce i-au raspuns elevei doi dintre ministri.

De ce o sa vrei PlayStation 5 mai mult decat alte console video

Play Station 5 se lanseaza anul acesta si asta stii deja. Dar o sa o vrei si mai mult in momentul in care o sa afli ce vrea sa puna Sony pe ea. Play Station 5 e consola asteptata de mai.

Ministrul Finantelor justifica imprumutul de 87 de miliarde de lei. Romania se va imprumuta, in 2020, mai mult decat in timpul crizei economice.

Romania se imprumuta, anul acesta, mai mult decat in timpul crizei economice. Ministrul Finantelor, Florin Citu, declara ca va folosi jumatate din acel imprumut, peste 40 de miliarde de lei pentru achitarea datoriilor ajunse la scadenta facute de guvernele anterioare. Restul imprumutului va acoperi deficitul bugetar.

Cine este mai sus decat Selly in imperiul internetului. Adolescentul de la 5GANG, intrecut la incasari, in Romania

Febra youtube si mai ales a vlog-urilor a prins si la noi terene, din ce in ce mai mult. Tinerii romani au descoperit ca pot face bani online din vlog, videoclipuri si diverse afaceri online. Cine este mai sus decat Selly in imperiul internetului Pionierul vlgo-ului in Romania a fost Selly. Apoi alti tineri i-au .

Apple a creat patentul unui Mac realizat in totalitate din sticla

Mai mult decat atat, unele parti ale calculatorului vor putea fi pliabile, astfel incat dispozitivul ar putea fi mult mai compact.

De ce ar trebui sa nu-ti mai tii telefonul mobil in dormitor. Pericolele sunt mai mari decat crezi

Telefonul mobil a devenit un accesoriu la care oamenii nu renunta cu usurinta. Ba mai mult, multi dintre ei il iau si atunci cand merg la culcare, lucru care nu e in regula intrucat te-ai putea expune multor probleme de sanatate.

O asistenta din Wuhai sustine ca peste 90.000 de oameni sunt infectati cu coronavirus. Numarul este de peste 4 ori mai mare decat cel prezentat de guvernul chinez

O asistenta, cu masca pe fata si costum de protectie, care trateaza bolnavii din Wuhan, sustine ca peste 90. 000 de persoane sunt infectate cu coronavirus in China, cu mult peste 1. 975 - cat arata datele.

Analistii financiari bancari estimeaza o depreciere a leului mai mare decat acum cu o luna

Circa 90% din analistii financiari bancari membri ai CFA Romania anticipeaza o depreciere a leului in urmatoarele 12 luni comparativ cu valoarea actuala), arata CFA intr-un comunicat remis luni dimineata. Valoarea medie a estimarilor pentru iunie 2020 este un curs de 4,8286, in timp ce pentru ianuarie 2021 valoarea medie a cursului anticipat este de 4,8823. Estimarile sunt mai pesimiste fata de cele din decembrie, cand pentru iarna viitoare cursul mediu asteptat era de 4,86 lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )