Libnet.ro
UNICEF

22:00

Acum trei ani, barbatul a adoptat un caine. Nu avea nici cea mai vaga idee ca micutul avea sa devina eroul lui

Antena3 Antena3,
Acum trei ani, barbatul a adoptat un caine. Nu avea nici cea mai vaga idee ca micutul avea sa devina eroul lui

Acum trei ani, barbatul a adoptat un caine. Nu avea nici cea mai vaga idee ca micutul avea sa devina salvatorul si eroul lui. Brian Rand, un veteran de razboi, a fost trezit in miezul noptii de cainele. continuă pe Antena3

AUTOSTRAZILE din Programul de Guvernare PSD, trei ani mai tarziu: ZERO km noi inceputi si terminati. Doar 94 km deschisi pe loturi incepute anterior, dar si un tronson muzeu, blocaje si termene depasite la toate proiectele

In urma cu aproape trei ani PSD-ALDE prelua guvernarea si in primele zile ale cabinetului Grindeanu publica, in detaliu, prima versiune detaliata a celebrului program de guvernare cu care au castigat alegerile parlamentare si si-au convins o parte din alegatori. in acest document - corectat si ajustat deja de cateva ori intre timp dupa schimbarea cabinetelor - la capitolul infrastructura rutiera erau promise multe proiectele importante care erau date ca si rezolvate in perioada 2017-2018. in realitate, nici un termen nu a fost respectat, NICIUN kilometru nou de autostrada nu a fost inceput si finalizat, ci au fost deschisi circulatiei pana in prezent circa 94 de km de autostrada de pe proiecte incepute anterior. Multe proiecte sunt blocate, altele intarziate peste masura, iar in cazul unor proiecte s-au facut chiar pasi inapoi. HotNews. ro a luat primul program de guvernare, proiect cu proiect, si a analizat care e stadiul la zi pentru fiecare drum de mare viteza promis de PSD la preluarea puterii.

Ce au lasat in urma Guvernele PSD in cei trei ani. Inventarul programului de guvernare

Cele trei guverne PSD din ultimii trei ani au lasat guvernului care urmeza si bune si rele. De la majorarea salariilor si pensiilor pana la cheltuieli uriase. Salariul minim a crescut in ultimii trei ani de.

Cat de sarac a fost Ion Tiriac. Cel mai bogat roman lucreaza de la 13 ani, pentru ca nu avea ce manca

Nu multor oameni le-ar putea veni sa creada cat de sarac a fost Ion Tiriac. A fost nevoit sa inceapa sa lucreze pe cand avea varsta de doar 13 ani, cand altii inca se bucura de copilarie si inceput de adolescenta. Fostul tenismen a fost nevoit sa lucreze, pentru ca nu avea ce manca, situatia .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )