Libnet.ro
UNICEF

14:15

AUTOSTRAZILE din Programul de Guvernare PSD, trei ani mai tarziu: ZERO km noi inceputi si terminati. Doar 94 km deschisi pe loturi incepute anterior, dar si un tronson muzeu, blocaje si termene depasite la toate proiectele

Hotnews Hotnews,
 AUTOSTRAZILE din Programul de Guvernare PSD, trei ani mai tarziu: ZERO km noi inceputi si terminati. Doar 94 km deschisi pe loturi incepute anterior, dar si un tronson muzeu, blocaje si termene depasite la toate proiectele

In urma cu aproape trei ani PSD-ALDE prelua guvernarea si in primele zile ale cabinetului Grindeanu publica, in detaliu, prima versiune detaliata a celebrului program de guvernare cu care au castigat alegerile parlamentare si si-au convins o parte din alegatori. in acest document - corectat si ajustat deja de cateva ori intre timp dupa schimbarea cabinetelor - la capitolul infrastructura rutiera erau promise multe proiectele importante care erau date ca si rezolvate in perioada 2017-2018. in realitate, nici un termen nu a fost respectat, NICIUN kilometru nou de autostrada nu a fost inceput si finalizat, ci au fost deschisi circulatiei pana in prezent circa 94 de km de autostrada de pe proiecte incepute anterior. Multe proiecte sunt blocate, altele intarziate peste masura, iar in cazul unor proiecte s-au facut chiar pasi inapoi. HotNews. ro a luat primul program de guvernare, proiect cu proiect, si a analizat care e stadiul la zi pentru fiecare drum de mare viteza promis de PSD la preluarea puterii. continuă pe Hotnews

Ponta: Le propun celor de la PSD trei nume de premier cu care sa mergem la Iohannis

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, joi, dupa ce motiunea a fost votata, ca ii pare rau ca si-a batut fosta echipa, dar social-demoratii s-au batut singuri, cand nu au inteles ca modul lor de a face politica nu este corect. De asemenea, acesta a afirmat ca le propune celor din PSD trei propuneri de premier cu care sa mearga la presedintele Klaus Iohannis.

Ludovic Orban, dupa demiterea Guvernului Dancila: Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat

Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat, a declarat liderul PNL, Ludovic Orban, dupa ce s-a confirmat ca motiunea de cenzura impotriva guvernului Viorica Dancila a fost votata de Parlament.

Guvernul Dancila a cazut. Ludovic Orban, PNL: Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat

Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat, a declaratpresedintele PNL, Ludovic Orban.

Guvernul Dancila a cazut. Ludovic Orban, PNL: Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat

Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat, a declaratpresedintele PNL, Ludovic Orban.

Tanar judecat pentru accidentarea mortala a unei fetite de trei ani, condamnat pentru omor. De ce a fost schimbata incadrarea juridica

Un tanar 17 ani la data comiterii faptei) trimis in judecata pentru ucidere din culpa dupa ce a calcat cu masina o fetita de trei ani a fost condamnat pentru omor. Judecatorii au schimbat incadrarea juridica a faptei, dupa ce au ajuns la concluzia ca tanarul a provocat accidentul actionand cu intentie indirecta, in urma unui scandal din familia de romi din care facea parte si tanarul.

A luat-o pe fetita de trei ani de pe strada si a lovit-o. A incercat sa o urce in duba si sa o rapeasca. Fetita insa a apelat la un gest ingenios si a reusit sa scape. Ce le-a spus parintilor a emotionat tot internetul

Caz socant in Irlanda de Nord. O fetita de doar trei ani a reusit sa scape din mainile rapitorului ei. Barbatul a lovit-o si a incercat sa o urce intr-o duba. Copila a inceput sa tipe si s-a.

NUNTA SECOLULUI: La un an de cand a ramas vaduv, Gelu Voican Voiculescu SE iNSOARA!Mireasa e cu 41 de ani mai tanara... (FOTO)

In varsta de 78 de ani, tata a patru copii, Gelu Voican Voiculescu se pregateste de. nunta. Viitorul mire a fost inrobit de farmecele unei femei care este cu 41 de ani mai tanara decat el, insa, atu.

SONDAJ. Ce alianta ati prefera la guvernare? PSD-ALDE-Pro Romania sau PNL-USR-UDMR?

Guvernul Dancila e tot mai aproape de momentul motiunii de cenzura, una in urma careia ar putea parasi Palatul Victoria. Opozitia strange randurile si smulge tot mai multi parlamentari din PSD, in timp ce.

Un batran din Arges a fost ucis in bataie, in propria casa. Concubina sa, cu 19 ani mai tanara, e principalul suspect

Un batran in varsta de 75 de ani a fost gasit mort in locuinta sa din Curtea de Arges. Principalul suspect este chiar concubina victimei, o femeie mai tanara cu 19 ani.

Gelu Voican Voiculescu se insoara la 78 de ani. Mireasa e cu 41 de ani mai tanara

Gelu Voican Voiculescu se insoara, la un an de cand a ramas vaduv. Considerat un simbol viu al Revolutiei din decembrie 1989, barbatul a fost de fata la condamnarea sotilor Ceausescu, facand parte din completul de judecata al cuplului de dictatori. Gelu Voican Voiculescu se insoara la 78 de ani Ajuns in prezent la varsta .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )