Libnet.ro
UNICEF

07:45

Acuzatii dure la adresa presedintelui Donald Trump. Fostul secretar al Apararii: Sunt ingrozit!

Antena3 Antena3,
Acuzatii dure la adresa presedintelui Donald Trump. Fostul secretar al Apararii: Sunt ingrozit!

Jim Mattis, fostul secretar al Apararii, a lansat un atac dur la adresa presedintelui Donald Trump, acuzandu-l pe acesta ca incearca sa ii divida pe americani prin crearea unui conflict fals intre societatea civila si armata. continuă pe Antena3

Ambasadorul american la Berlin, Richard Grenell, un aliat al presedintelui Donald Trump, a demisionat

Ambasadorul american la Berlin, Richard Grenell, a demisionat. Grenell este un apropiat al presedintelui Donald Trump si a starnit numeroase tensiuni in Germania prin criticile fata de guvernul cancelarului.

in apararea presedintelui Donald Trump

O personalitate puternica genereaza multi adversari ai conduitei sale, ce ii ravnesc fotoliul, atentia acordata de opinia publica si forta legala de a decide pentru o natiune. Daca ne lasam pacaliti de atacurile mediatice furibunde, de peste Ocean, zilele actualului nr. 1 la Casa Alba par a fi numarate, unii deja aplaudand inlocuirea lui Trump - ce va implini, pe 14 iunie, 74 de ani -, cu Biden, care va aniversa, pe 20 noiembrie, 78 de ani.

DigiSport: S-a deschis sezonul de vanatoare la persoanele de culoare! Atac dur al unei legende a sportului la adresa lui Donald Trump

Zeci de mii de americani protesteaza in strada dupa uciderea lui George Floyd de catre un politist care s-a asezat cu genunchiul pe gatul lui pana nu a mai putut respira.

Dwayne Johnson face apel la Donald Trump intr-un clip video emotionant. Unde esti? Unde este liderul nostru cand tara noastra este in genunchi? (VIDEO)

Dwayne Johnson a publicat pe retelele sociale miercuri noaptea un clip video cu un mesaj ferm adresat direct presedintelui Donald Trump in contextul protestelor care au loc dupa moartea lui George.

Prima platforma sociala care anunta ca nu va mai promova postarile lui Donald Trump

Reprezentantii platformei Snapchat au anuntat miercuri ca nu vor mai promova postarile presedintelui Donald Trump in cadrul functiei Discover, relateaza CNBC.

Fost secretar american al Apararii: Donald Trump este primul presedinte din viata mea care nu incearca sa uneasca poporul american

Jim Mattis, fost secretar al Apararii in prima perioada a mandatului lui Donald Trump, a lansat un atac dur la adresa presedintelui american si l-a acuzat ca incearca sa-i divida pe americani prin crearea unui conflict fals intre societatea civila si armata.

SUA: Jim Mattis, fostul sef al Pentagonului, il acuza pe Donald Trump ca divizeaza America

Fostul secretar al Apararii, Jim Mattis, care a demisionat pentru a protesta fata de retragerea trupelor americane din Siria, l-a acuzat miercuri pe presedintele SUA, Donald Trump, ca incearca sa divizeze America, noteaza AFP, potrivit Agerpres. in timpul vietii mele, Donald Trump este primul presedinte care nu incearca sa ii uneasca pe americani, care nici macar nu se face ca incearca, a spus fostul secretar al Pentagonului intr-o declaratie publicata online de revista The Atlantic. in loc de asta, el incearca sa ne divizeze, a adaugat fostul general al US Marine Corps, foarte respectat, care pana in prezent si-a afisat rezerva, dar fara sa comenteze direct mandatul miliardarului republican. De data aceasta, este prea mult, in opinia sa: Platim consecintele celor trei ani fara adulti la comanda.

Donald Trump cere masuri mai dure impotriva protestatarilor

Presedintele american Donald Trump a criticat guvernatorii diverselor state pe care i-a calificat dr.

Donald Trump, desfiintat din toate partile, de la biserica la politie: Daca nu ai nimic constructiv de spus, tine-ti gura

Reactia lui Donald Trump la protestele din Statele Unite ale Americii a fost mai neinspirata decat raspunsul lsau a pandemia de coronavirus. Ca urmare, declaratiile agresive la adresa liderului.

Donald Trump i-a numit prosti pe guvernatori si a cerut ca protestatarii sa fie trimisi la inchisoare 10 ani Tensiuni tot mai mari in SUA, dupa moartea lui George Floyd

Presedintele american Donald Trump a avut o iesire nervoasa luni, la adresa guvernatorilor, dupa inca o noapte de proteste violente ce au urmat uciderii lui George Floyd in timpul unei interventii a politiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )