Libnet.ro
UNICEF

05:45

Donald Trump cere masuri mai dure impotriva protestatarilor

România Liberă România Liberă,
Donald Trump cere masuri mai dure impotriva protestatarilor

Presedintele american Donald Trump a criticat guvernatorii diverselor state pe care i-a calificat dr. continuă pe România Liberă

FOTO A patra noapte consecutiva de revolte in SUA: Donald Trump cere plasarea armatei in alerta

Furia provocata de moartea unui barbat de culoare pe mana Politiei de la Minneapolis a alimentat noi revolte in noaptea de vineri spre sambata si s-a extins in alte orase din Statele Unite, in pofida inculparii unuia dintre agentii implicati in aceasta drama, relateaza AFP.

Facebook, Instagram, Twitter, nu vor mai fi la fel: Donald Trump a semnat acum ordinul executiv impotriva lor

In timp ce SUA inregistreaza aproximativ 1200 de decese zilnic din cauza pandemiei de coronavirus, Donald Trump a semnat ieri un ordin executiv impotriva retelelor de socializare. Facebook,.

Donald Trump, despre protestatari: Nu voi permite unor gloate furioase sa faca legea

Presedintele Donald Trump a avut sambata un discurs dur la adresa protestatarilor care devasteaza orasele tarii, dupa uciderea lui George Floyd, americanul de culoare care a murit in urma unei interventii dure a politiei din orasul Minneapolis.

UPDATE Donald Trump si-a anuntat deciziile legate de Hong Kong

Presedintele american Donald Trump a anuntat vineri ca incepe procesul de revocare a tratamentului preferential de care beneficiaza Hong Kongul. Alte masuri vizeaza studentii chinezi si intreprinderile din China cotate in Statele Unite.

Un oficial german spune ca Twitter este binevenita in Germania, daca Donald Trump isi va pune in practica avertismentele impotriva companiei

Daca presedintele american Donald Trump isi va pune in practica avertismentul de a inchide Twitter, un oficial german a spus ca operatorul retelei de socializare se poate reloca in Germania, transmite Reuters.

DONALD TRUMP, DUPA LANSAREA EFECTUATA DE SPACEX: in curand vom avea cele mai grozave arme imaginate vreodata in istorie

Statele Unite si-au reluat locul de lider al lumii, a declarat cu mandrie Donald Trump dupa succesul lansarii primei misiuni SpaceX cu echipaj uman. Presedintele american l-a felicitat si pe Elon Musk, care era in primul rand al audientei. Iar Donald Trump a vorbit si despre tinta ambitioasa a programului spatial american - Marte. Nu in ultimul rand, a anuntat ca in curand, SUA vor avea cele mai grozave arme imaginate vreodata in istorie.

Donald Trump i-a numit prosti pe guvernatori si a cerut ca protestatarii sa fie trimisi la inchisoare 10 ani Tensiuni tot mai mari in SUA, dupa moartea lui George Floyd

Presedintele american Donald Trump a avut o iesire nervoasa luni, la adresa guvernatorilor, dupa inca o noapte de proteste violente ce au urmat uciderii lui George Floyd in timpul unei interventii a politiei.

Donald Trump le-a cerut guvernatorilor sa fie mai duri cu protestatarii - mass media

Presedintele Donald Trump le-a spus guvernatorilor americani ca raspunsul lor la protestele care s-au extins la nivel national i-a facut sa para slabi si ca ar trebui sa adopte o pozitie mai dura, potrivit mass-mediei, relateaza Reuters.

John Legend si Kanye West s-au certat din cauza lui Donald Trump. Nu am fost niciodata cei mai apropiati prieteni

John Legend si Kanye West obisnuiau sa fie prieteni buni. Relatia dintre cei doi ar fi inceput sa se destrame dupa ce Kanye West a declarat public ca este un sustinator al lui Donald Trump. in acest context,.

Donald Trump trece la actiune si emite o ordonanta pentru reglementarea retelelor de socializare

Presedintele SUA Donald Trump a emis joi seara o ordonanta executiva prin care a modificat cadrul de reglementare al activitatilor retelelor de socializare. Reactia vine in contextul disputei cu platforma Twitter, afirma surse citate de agentia Reuters. Vorbind din Biroul Oval inainte de semnarea ordinului, Trump a declarat ca decizia are scopul de a apara libertatea de exprimare de unul dintre cele mai grave pericole din istoria Americii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )