Libnet.ro
UNICEF

05:15

Acuzatii fara precedent la adresa Angelei Similea. Ce spune fotul sot despre marea artista (FOTO)

B1 B1,
Acuzatii fara precedent la adresa Angelei Similea. Ce spune fotul sot despre marea artista (FOTO)

La 74 de ani, Angela Similea, marea doamna a muzicii romanesti, consacrata in anii 70, isi duce linistita traiul in SUA de cativa ani. Se pare insa ca trecutul o ajunge din urma. Sorin Movileanu, fost. continuă pe B1

Atac fara precedent la adresa lui Mircea Lucescu: E lipsit de principii, alunecos si nu s-a tinut niciodata de cuvant

Mircea Lucescu a decis in cele din urma sa accepte oferta lui Dinamo Kiev, in ciuda presiunii puse de fani. Antrenorul roman a fost la un pas sa renunte, dar patronul Igor Surkis l-a convins sa nu tina cont de critici. Doar ca ultrasii lui Dinamo Kiev nu fac niciun pas inapoi si anunta ca .

SUA, exercitiu militar fara precedent in Marea Neagra: Ne bazam pe capacitatea noastra combinata de a raspunde rapid si eficient la orice amenintari din mediul maritim complex

Fortele americane dislocate in Europa au fost protagonistele unui exercitiu militar fara precedent in Marea Neagra, in 2 august, pentru antrenarea trupelor in desfasurarea actiunilor intrunite pe timpul.

Guvernul Orban, decizie fara precedent. Blocheaza legea pentru ca pedofilii sunt discriminati

Guvernul a blocat marirea pedepselor pentru pedofili, trimitand legea la CCR, pentru ca agresorii sexuali sunt discriminati in noua lege. Guvernul Orban, decizie incredibila. A blocat legea pentru ca pedofilii sunt discriminati in urma cu o luna, Parlamentul a adoptat, o lege care majoreaza pedepsele pentru pedofili, astfel incit acestia aveau mai multe sanse sa .

Lovitura de teatru in cazul Caracal! Bunicul Luizei, acuzatii grave la adresa lui Cumpanasu: Cati bani ai putut sa furi, lautarule?

Desi ar fi trebui sa se alieze, avand aceeasi nenorocire de trait, familiile Macesanu si Melencu nu au o comunicare constructiva, iar punctul central ar fi Alexandru Cumpanasu, pe care bunicul Luizei pare ca-l detesta. Batranul publica adesea articole in care acestuia i se aduc ceea ce ar reprezenta prejudicii de imagine, in care i .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )