Libnet.ro
UNICEF

19:45

Guvernul Orban, decizie fara precedent. Blocheaza legea pentru ca pedofilii sunt discriminati

Playtech Playtech,
Guvernul Orban, decizie fara precedent. Blocheaza legea pentru ca pedofilii sunt discriminati

Guvernul a blocat marirea pedepselor pentru pedofili, trimitand legea la CCR, pentru ca agresorii sexuali sunt discriminati in noua lege. Guvernul Orban, decizie incredibila. A blocat legea pentru ca pedofilii sunt discriminati in urma cu o luna, Parlamentul a adoptat, o lege care majoreaza pedepsele pentru pedofili, astfel incit acestia aveau mai multe sanse sa . continuă pe Playtech

Decizie fara precedent: cine-s primii hackeri sanctionati de UE si de unde provin

Uniunea Europeana da semne ca face, in sfarsit, pasi spre a sanctiona atacurile cibernetice care vizeaza spatiul comunitar. Consiliul UE a impus mai multe sanctiuni in.

Alfred Simonis: Guvernul Orban este aparatorul pedofililor, violatorilor si pradatorilor sexuali

Liderul deputatilor PSD Alfred Simonis a afirmat ca Guvernul Orban este aparatorul pedofililor, violatorilor si pradatorilor sexuali din cauza faptul ca Executivul a atacat la Curtea Constitutionala legea votata de Parlament prin care aceste bestii ar fi putrezit in inchisoare. El a precizat ca este abominabil ca Guvernul nu a dublat alocatiile pentru copii, insa ii apara cu inversunare pe cei care distrug vieti de copii.

SUA, exercitiu militar fara precedent in Marea Neagra: Ne bazam pe capacitatea noastra combinata de a raspunde rapid si eficient la orice amenintari din mediul maritim complex

Fortele americane dislocate in Europa au fost protagonistele unui exercitiu militar fara precedent in Marea Neagra, in 2 august, pentru antrenarea trupelor in desfasurarea actiunilor intrunite pe timpul.

Atac fara precedent la adresa lui Mircea Lucescu: E lipsit de principii, alunecos si nu s-a tinut niciodata de cuvant

Mircea Lucescu a decis in cele din urma sa accepte oferta lui Dinamo Kiev, in ciuda presiunii puse de fani. Antrenorul roman a fost la un pas sa renunte, dar patronul Igor Surkis l-a convins sa nu tina cont de critici. Doar ca ultrasii lui Dinamo Kiev nu fac niciun pas inapoi si anunta ca .

ALDE: Guvernul Orban a incercat sa ii pacaleasca pe parinti si pe copii! insa, surpriza totala...

Reprezentantii ALDE au postat un mesaj pe o retea sociala in care acuza Guvernul Orban ca a incercat sa ii pacaleasca pe parinti si pe copii cu o majorare de 30 de lei, adica 20% din cat ar fi trebuit. insa, surpriza totala, aflam acum ca si OUG de majorare a alocatiilor cu 20% are grave probleme de legalitate!.

Pensii 2020. Klaus Iohannis a promulgat legea pentru milioane de romani: cine va iesi mai devreme la pensie

Conform unui act normativ promulgat astazi, 3 august, de presedintele Klaus Iohannis, se aduc modificari la Legea Pensiilor pentru o anume categorie de persoane. Conform acestui act normativ vor avea parte de anumite conditii pentru a putea iesii la pensie, relativ, mai repede fata de alte categorii sociale. Persoanele afectate de poluarea miniera, mai devreme .

Guvernul vrea sa atace la CCR legea privind dublarea alocatiilor

Guvernul Orban intentioneaza sa atace la CCR prevederea legislativa care indica dublarea alocatiilor.

Gabriela Firea, acuzatii dure la Guvernul Orban: Priviti! Abuz de functie! Abuz de putere!

Gabriela Firea a acuzat PNL si pe liderul Ludovic Orban de abuz de putere si de incredere, dupa ce liberalii s-au intalnit cu reprezentantii USR si PLUS chiar intr-o sala a Guvernului pentru a negocia candidaturile la Primaria Capitalei.

Cade Guvernul Orban? Tariceanu: Iohannis o cauta cu lumanarea

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a declarat duminica seara, la Antena3, ca sunt sanse ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban sa treaca in luna august.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )