Libnet.ro
UNICEF

23:30

Acuzatii de frauda electorala la Iasi: Mai multe cereri pentru urna mobila ar fi fost depuse fara semnatura

B1 B1,
Acuzatii de frauda electorala la Iasi: Mai multe cereri pentru urna mobila ar fi fost depuse fara semnatura

In ziua alegerilor locale mai multe suspiciuni de frauda electorala au aparut la Iasi, in localitatea Rachiteni. Acuzatiile il vizeaza pe unul dintre candidati care ar fi incercat sa depuna fara. continuă pe B1

Frauda la o sectie de votare din Iasi: Zeci de cereri pentru urna mobila au fost depuse fara semnatura

Primele acuzatii de frauda electorala au aparut la o sectie de votare din Iasi, in localitatea Rachiteni, atunci cand zeci de cereri pentru urna mobilaau fost depuse fara semnatura. Conform.

Alegeri locale 2020. PNL Sector 5 face plangere penala. Acuzatii de frauda electorala intr-o sectie de votare

PNL Sector 5 acuza ca reprezentanti ai PSD si ALDE distribuiau in sectie mai multe buletine de vot pentru primar general si primar de sector catre anumiti votanti, anume alesi de ei.

Fiul primarului din Husi a incercat sa voteze de mai multe ori pentru tatal sau

Fiul primarului Ioan Ciupilan PSD) a fost prins de reprezentantii din sectia de votare de la Scoala nr. 2 din Husi jud. Vaslui), cand incerca sa bage in urna doua buletine de vot identice si stampilate, pentru alegerea primarului.

Frauda electorala in comuna Plugari. Un candidat la primarie ducea oameni la vot cu masina personala (VIDEO)

Un nou caz de frauda electorala a fost descoperit in judetul Iasi. Candidatul PSD la primaria comunei Plugari ducea oamenii la vot cu masina personala, potrivit BZI. ro Frauda electorala in.

Dacian Ciolos acuza frauda electorala: S-au descoperit buletine de vot prestampilate cu Firea

Liderul PLUS Dacian Ciolos acuza pe Facebook de frauda electorala in Bucuresti, explicand ca s-au descoperit buletine de vot prestampilate cu Firea.

Doi oameni din Constanta au primit mai multe buletine de vot. Politia a deschis un dosar penal pentru frauda la vot

Doua persoane din Constanta au primit si au votat pe mai multe buletine de vot, ulterior fiind anulate patru buletine de vot. Politistii au deschis o ancheta pentru frauda la vot. Politistii orasului.

Doi oameni din Constanta au primit mai multe buletine de vot. Politia a deschis o ancheta pentru frauda la vot

Doua persoane din Constanta au primit si au votat pe mai multe buletine de vot, ulterior fiind anulate patru buletine de vot. Politistii au deschis o ancheta pentru frauda la vot. Politistii orasului.

Coronavirus: Cele mai multe cazuri noi in Bucuresti, Iasi, Cluj si Constanta Doar 3 judete au sub 10 cazuri

Municipiul Bucuresti 231) si judetele Iasi 80), Cluj 72) si Constanta 72) sunt zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de coronavirus fata de ultima raportare, informeaza, sambata, Grupul de Comunicare Strategica GCS).

Coronavirus: Cele mai multe cazuri noi in Bucuresti, Bacau si Ilfov. Doar doua judete au raportat sub zece imbolnaviri in ultimele 24 de ore

Municipiul Bucuresti 210) si judetele Bacau 102), Ilfov 92), Prahova 87) si Iasi 78) sunt zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de coronavirus fata de ultima raportare, informeaza, vineri, Grupul de Comunicare Strategica GCS).

Valcea: Unui alegator i-au fost inmanate mai multe buletine de vot pentru alegerea primarului localitatii

Unui alegator din comuna Gradistea, judetul Valcea,i-au fost inmanate duminica mai multe buletine de vot pentru alegerea primarului localitatii. Drept urmare, politistii au intocmit dosar penal si.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )