Libnet.ro
UNICEF

09:15

Acuzatii grave ale celor mai buni saritori de schi din Romania, umiliti la turneele internationale

B1 B1,
Acuzatii grave ale celor mai buni saritori de schi din Romania, umiliti la turneele internationale

Cei mai buni saritori de schi din Romania, Eduard Torok si Iulian Pitea, ambii de 20 de ani, nu au mai participat la Turneul celor 4 Trambuline, precizand ca au aflat chiar in Austria,. continuă pe B1

Acuzatii grave ale unui tanar dupa ce mama sa a murit la Spitalul Judetean Suceava: Mama mea trebuia operata de urgenta de peritonita, dar a stat o noapte agatata de un aparat de insulina

Un tanar din Suceava, a carui mama a murit pe data de 5 ianuarie la Spitalul Judetean din oras, face acuzatii grave la adresa unitatii medicale. Tanarul scrie, pe pagina sa de Facebook, ca mama sa a murit la o zi dupa ce fusese internata si a stat o zi si o noapte agatata de un aparat de insulina si de o perfuzie, in conditiile in care autopsia efectuata la morga spitalului a aratat ca o hemoragie interna cauzata de peritonita a fost motivul decesului, ceea ce inseamna ca femeia ar fi trebuit sa fie operata de urgenta.

Tactici pentru transformarea obiectivelor in succes, dezvaluite de unii dintre cei mai buni experti in domeniu

Dincolo de stabilirea obiectivelor la inceput de an, exista cativa pasi care pot duce mai usor la realizarea acestora si atingerea succesului dorit. Cei mai buni speakeri motivationali vorbesc despre tacticile pe care le utilizeaza zilnic.

Clubul Sportiv Municipal premiaza cei mai buni sportivi. in 2017, campionii au obtinut aproximativ 150 medalii

Pastrand traditia, si in acest an Clubul Sportiv Municipal Calarasi va premia performanta. Cei mai buni sportive vor primi diploma si felicitari in cadrul unui eveniment care va avea loc la Hotel Hestia, de la ora 14.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )