Libnet.ro
UNICEF

12:00

Acuzatii grave: Lista masurilor de relansare economica propuse de PNL, dar copiate de la PSD

Antena3 Antena3,
Acuzatii grave: Lista masurilor de relansare economica propuse de PNL, dar copiate de la PSD

Senatorul PSD Radu Oprea a anuntat, miercuri, lista masurilor de relansare economica propuse de partidul de guvernamant, dar copiate de la PSD. Si presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut ca ideile sunt plagiate de la PSD. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, dupa relansare economica a PNL: Nasol moment, faina coliva!

Marcel Ciolacu a declarat ca programul de relansare economica prezentat de PNL si Klaus Iohannis este doar un lung sir de discursuri triste, iar la final transmite celebra vorba: nasol moment, faina coliva.

Marcel Ciolacu sustine ca planul PNL de relansare economica e copiat din programul de guvernare al PSD

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat ca planul de relansare economica pregatit de Guvernul PNL copiaza in mare parte programul de guvernare al social-democratilor. Iohannis reevalueaza.

Planul de relansare economica si digitalizarea serviciilor publice: Guvernul promite sa rezolve cu 10 milioane de euro schimbul de date intre institutiile publice

Guvernul PNL promite sa rezolve in perioada urmatoare vesnica problema a lipsei interoperabilitatii si a schimbului de date dintre institutiile publice, care afecteaza direct firmele si cetatenii. in planul de relansare economica este promisa crearea unui hub de interoperabilitate, proiect IT estimat la 10 milioane euro, prin care Registrul Comertului spre exemplu, ar putea cere informatii direct de la ANAF, ori de la Ministerul Afacerilor Interne sau Ministerul Justitiei, fara a mai solicita firmelor aceste informatii. Vezi in articol ce masuri de digitalizare si debirocratizare promite PNL si zecile de milioane de euro care ar urma sa se cheltuie in aceasta directie.

Premierul Ludovic Orban, despre planul de relansare economica: Vom urma un model bazat pe investitii, digitalizare, inovare, competitivitate, export si transfer tehnologic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a prezentat, alaturi de presedintele Klaus Iohannis si o serie de ministri PNL, planul national de investitii si relansare economica Recladim Romania, ocazie cu care.

Presedintele Klaus Iohannis, la prezentarea planului national de investitii si relansare economica: Modelul economic al PSD, bazat exclusiv pe consum si fara viziune, a neglijat total asteptarile romanilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a prezentat miercuri, alaturi de premierul Ludovic Orban si mai multi ministri din Guvernul PNL, planul national de investitii si relansare economica, intitulat generic Recladim.

Presedintele Klaus Iohannis, la prezentarea planului national de investitii si relansare economica: Modelul economic al PSD, bazat exclusiv pe consum si fara viziune, a neglijat total asteptarile romanilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a prezentat miercuri, alaturi de premierul Ludovic Orban si mai multi ministri din Guvernul PNL, planul national de investitii si relansare economica, intitulat generic Recladim.

Ciolacu: Iohannis reevalueaza marile investitii ale PSD pe modelul Basescu. Sunt bune de numit liberale si puse in Planul National de Relansare Economica!

Marcel Ciolacu afirma ca Guvernul PNL preia in Planul National de Relansare Economica, pe care urmeaza sa il prezinte miercuri, masuri incluse in programul de guvernare al PSD.

VIDEO Guvernul a lansat Planul de relansare economica. Iohannis: Traversam o criza mondiala fara precedent, iar raspunsurile trebuie sa fie pe masura Un nou atac la PSD Orban: E momentul ca liderii politici sa iasa din mlastina demagogiei

Romanii merita o retea de autostrazi la nivel european, un sistem energetic puternic in plan national si regional, industrii si servicii competitive, iar toate acestea sunt posibile numai prin accelerarea proiectelor majore de investitii, intr-o maniera eficienta si transparenta, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis, prezent la evenimentul de lansare a Planului National de Investitii si Relansare Economica al Guvernului. El a sustinut ca a primit asigurari de la Executiv ca in anii urmatori vor fi finalizate lucrarile de infrastructura aflate in prezent in mare intarziere si vor fi incepute noi proiecte, intre care autostrada Pitesti-Sibiu, drumul expres Pitesti-Craiova, autostrada Targu Mures - Targu Neamt - Iasi - Ungheni, autostrada Ploiesti - Comarnic - Brasov si Ploiesti - Buzau - Focsani - Bacau - Suceava. DOCUMENT Planul de relansare economica integral: Proiecte, termene de executie si surse de finantare.

Relansare, dar cu ce bani? Planul de relansare economica nu precizeaza sursele de finantare

Planul de relansare economica de circa o suta de miliarde de euro anuntat miercuri de Guvern nu prezinta sursele de finantare pentru mare parte dintre investitiile si masurile de sustinere planificate.

Marius Budai a criticat planul de relansare economica al Guvernului

Marius Budai, ministrul Muncii in perioada Guvernului Dancila, a reactionat dur in timpul evenimentului de lansare a Planului de Relansare Economica a Romaniei si a criticat atat Guvernul lui Orban, cat si pe presedintele Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )