Libnet.ro
UNICEF

20:00

Marcel Ciolacu, dupa relansare economica a PNL: Nasol moment, faina coliva!

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, dupa relansare economica a PNL: Nasol moment, faina coliva!

Marcel Ciolacu a declarat ca programul de relansare economica prezentat de PNL si Klaus Iohannis este doar un lung sir de discursuri triste, iar la final transmite celebra vorba: nasol moment, faina coliva. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu dupa sedinta PNL din Iasi: Nu e nicio problema, doar s-a incalcat legea

Marcel Ciolacu, a avut o prima reactie, duminica, despre sedinta PNL Iasi in care participantii nu au purtat masti de protectie. Liderul PSD spune ca marea problema este credibilitatea Guvernului.

Marcel Ciolacu sustine ca planul PNL de relansare economica e copiat din programul de guvernare al PSD

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat ca planul de relansare economica pregatit de Guvernul PNL copiaza in mare parte programul de guvernare al social-democratilor. Iohannis reevalueaza.

Marcel Ciolacu, prima reactie la masurile PNL: E un plagiat, amatorism si hotie

Marcel Ciolacu vine cu o reactie dura dupa programul de relansare al economiei prezentat astazi de PNL. Liderul social-democrat sustine ca acesta este un proiect mai vechi al PSD, care nu mai este realist in momentul de fata.

Ciolacu: Iohannis reevalueaza marile investitii ale PSD pe modelul Basescu. Sunt bune de numit liberale si puse in Planul National de Relansare Economica!

Marcel Ciolacu afirma ca Guvernul PNL preia in Planul National de Relansare Economica, pe care urmeaza sa il prezinte miercuri, masuri incluse in programul de guvernare al PSD.

Ciolacu, acid dupa evenimentul PNL pe tema relansarii economiei: Romanii au o vorba - nasol moment, faina coliva!

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat ca evenimentul de miercuri al PNL privind noul program de relansare economica este marcat de discursuri triste si goale. Presedintele Camerei Deputatilor a mai acuzat ca parte din program a fost copiata de la social-democrati, iar liberalii nu inteleg nici macar ce au copiat.

Acuzatii grave: Lista masurilor de relansare economica propuse de PNL, dar copiate de la PSD

Senatorul PSD Radu Oprea a anuntat, miercuri, lista masurilor de relansare economica propuse de partidul de guvernamant, dar copiate de la PSD. Si presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut ca ideile sunt plagiate de la PSD.

MARCEL CIOLACU: Planul de relansare economica al Guvernului este copiat din programul de guvernare al PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca mare parte din Planul National de Investitii si Relansare Economica, elaborat de Guvern, copiaza programul de guvernare al social-democratilor.

Ciolacu sustine ca Planul de relansare economica al Guvernului este copiat din programul de guvernare al PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca mare parte din Planul National de Investitii si Relansare Economica elaborat de Guvern copiaza programul de guvernare al social-democratilor.

Presedintele Klaus Iohannis, la prezentarea planului national de investitii si relansare economica: Modelul economic al PSD, bazat exclusiv pe consum si fara viziune, a neglijat total asteptarile romanilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a prezentat miercuri, alaturi de premierul Ludovic Orban si mai multi ministri din Guvernul PNL, planul national de investitii si relansare economica, intitulat generic Recladim.

Marcel Ciolacu: Motiunea de cenzura va trece! Vor raspunde pentru toate hotiile de sute de milioane de euro facute in pandemie

Potrivit unui mesaj postat pe o retea sociala, liderul PSD Marcel Ciolacu se declara sigur ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului PNL va trece, iar guvernantii vor raspunde pentru toata criza economica si pentru toate hotiile de sute de milioane de euro pe care le-au facut in pandemie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )