Libnet.ro
UNICEF

19:30

Adele, in topul celor mai bogati muzicieni sub 30 de ani. Afla ce avere are

Antena3 Antena3,
Adele, in topul celor mai bogati muzicieni sub 30 de ani. Afla ce avere are

Vesti bune pentru Adele. Cantareata britanica a intrat in topul celor mai bogati tineri muzicieni, sub 30 de ani, intocmit de Sunday Times, cu o avere estimata la 45 de milioane de lire sterline. continuă pe Antena3

Om de afaceri care s-a aflat in topul celor mai bogati romani, in arestul politiei

Omul de afaceri Marius Benegui, care a fost inclus in urma cu mai multi ani in topul celor mai bogati romani realizat de o revista de specialitate, a fost retinut, ieri, pentru 24 de ore.

Business B1 la zi: Schimbare de lider in topul celor mai mari companii din Romania (VIDEO)

Automobile Dacia SA a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 18,4 miliarde de lei 4,16 mld. euro), in crestere cu 45% fata de anul anterior, cel mai bun rezultat din istorie pentru fabrica de autoturisme de la.

FOTO Un traseu din Romania, in topul celor mai periculoase drumuri din lume

BBC a facut o trecere in revista a drumurilor considerate a fi cele spectaculoase si mai riscante pentru soferi, dar care merita sa fie parcurse macar o data in viata gratie experientei oferite calatorului.

Romania ocupa locul 5 intr-un top al celor mai mari consumatori de alcool

Romanii ocupa locul cinci din 194, in topul celor mai mari consumatori de alcool din lume. Potrivit unui clasament intocmit de Organizatia Mondiala a Sanatatii, romanii sunt devansati la capitolul.

Carlos Slim, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, recruteaza mineri din Gorj

Veste buna pentru cei care isi cauta un loc de munca si se pricep la minerit. Unul dintre cei mai bogati oameni din lume, Carlos Slim, recruteaza mineri in Gorj. Afaceristul, care are o avere estimata la 69 de mi.

FOTO Cei mai bogati banateni, fratii Cristescu, doneaza Primariei Timisoara o cladire de 100.000 de euro

Cei mai bogati banateni, oamenii de afaceri Emil si Marius Cristescu, renunta la o cladire pe care o detin in Calea Aradului, in favoarea Primariei Timisoara. Potrivit lui Emil Cristescu, cladirea valoreaza pana in 100. 000 de euro. Viceprimarul Traian Stoia sustine, insa, ca valoarea imobilului poate ajunge si la 200-250. 000 de euro.

Comandament de urgenta la MAI: 15 judete, sub cod portocaliu de inundatii, 9 judete sub cod portocaliu de ploi

Ministerul de Interne a organizat un comandament de urgenta in contextul avertizarilor de inundatii. 15 judete se afla sub cod portocaliu de inundatii, conform vicepremierului Gabriel Oprea. Peste o ora, 9 judete vor intra sub cod portocaliu de ploi, mai anunta ministrul de Interne.

De la covoare la florile din glastra: trucuri care prelungesc durata de viata a celor mai diverse lucruri

Inlocuirea cat mai rapida a obiectelor achizitionate este unul din principiile pe care se bazeaza societatea de consum. Durata de utilizare a produselor este atent stabilita, in asa fel incat acestea sa se uzeze dupa un anumit numar de utilizari, de la caz la caz. Exista, totusi, modalitati de a mentine pentru mai mult timp, in stare buna, achizitiile facute, ceea ce se traduce in economisirea banilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2568 seconds )