Libnet.ro
UNICEF

23:01

Adelina Pestritu, la un pas sa revina la TV pe bani grei. Ce emisiuni ar putea prezenta la Antena 1 sau Kanal D

Playtech Playtech,
Adelina Pestritu, la un pas sa revina la TV pe bani grei. Ce emisiuni ar putea prezenta la Antena 1 sau Kanal D

Au trecut cativa ani de cand telespectatorii din Romania nu au mai remarcat-o pe Adelina Pestritu, pe micul ecran. Bruneta a fost prezenta in fata camerelor de filmat, din diverse emisiuni TV, doar in calitate de invitata, iar multi isi doresc sa o revada si-n postura de prezentatoare. Acest lucru s-ar putea intampla cat se . continuă pe Playtech

Ce s-a intamplat intre Adelina Pestritu si sotul ei, imediat dupa ce au facut aceasta poza. Bruneta a recunoscut tot

Adelina Pestritu este una dintre cele mai populare vedete din Romania, avand Instagramul la picioarele ei. Are obiective-tinta de ascensiune in cariera, dar si o familie frumoasa, care a intampinat, insa, si uneledificultati. Ce s-a intamplat intrea ea si Virgil Steblea, sotul ei. Bruneta a recunoscut tot, pe Facebook. Ce s-a intamplat intre Adelina Pestritu .

Adelina Pestritu, schimbare de look. Cum au reactionat fanii cand au vazut-o asa FOTO

Adelina Pestritu si-a facut o noua schimbare de look. Dupa ce s-a fotografiat si a postat pozele pe retelele de socializare, fanii au bombardat-o cu mesaje. Cei mai multi i-au transmis ca este frumoasa si ca ii sta foarte bine, insa unii carcotasi au criticat-o pentru alegerea facuta. Adelina Pestritu si-a schimbat din nou look-ul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )