Libnet.ro
UNICEF

1 Mai.

Adelina Pestritu rupe tacerea dupa ce a avut covid-19. Ce decizie a luat bruneta

Playtech Playtech,
Adelina Pestritu rupe tacerea dupa ce a avut covid-19. Ce decizie a luat bruneta

Adelina Pestritu a revenit cu noi declaratii despre starea sa de sanatate. Vedeta din online si-a terminat tratamentul impotriva COVID-19. Adelina Pestritu, noi declaratii despre starea sa de sanatate Adelina Pestritu a fost confimata pozitiv cu noul coronavirus. Anuntul a fost facut de vedeta, cu ochii in lacrimi, in seara de 2 septembrie, chiar din . continuă pe Playtech

Aurel Padureanu rupe tacerea despre despartire. Ce i-a facut Cornelia Catanga, de fapt

Era scandal in familia Corneliei Catanga, in iulie, in timp ce aceasta se zbatea pentru viata ei. Apropiatii nu le erau alaturi, fiul era coplesit, iar speculatiile despre starea sa de sanatate curgeau. Dupa ce cantareata si-a revenit, familia s-a destramat. Cei doi soti s-au despartit dupa o casnicie de 33 de ani. Aurel Padureanu, .

Fata batuta din Targu Jiu rupe tacerea. De ce a fost batuta, de fapt, si ce le-a spus agresoarelor dupa incident

Imaginile cu fata batuta si umilita de alte patru adolescente au lasat cu gura cascata, dar i-a si revoltat pe toti cei care le-au vazut. in acestea, tanara este supusa unor lovituri si umilinte greu de imaginat, mai ales pentru faptul ca agresoarele fetei au pana in 14 ani. De ce a fost batuta, de .

Cine incearca sa controleze presa din Romania?! Ambasadorul Americii rupe tacerea si face anuntul ferm

Ambasadorul Americii in Romania a spus ca presa din Romania este influentata de comunistii chinezi. Ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, spune ca Huawei se foloseste de platforme rusesti, de bani multi si de romani controversati pentru a minti poporul roman. Presa din Romania, sub controlul comunistilor chinezi? CE anunt a facut ambasadorul Americii, Adrian Zuckerman Adrian .

Ce se intampla cu Selly, vloggerul preferat de tineri. Radu Herjeu rupe tacerea: A fost o executie, clar!

Forul audiovizual a analizat stirile legate de accidentul vloggerului Selly, ce s-a dovedit a fi o farsa pentru Romania TV, dat de mai multe posturi de televiziune, precum si emisiunile de la RTV in care s-au facut acuzatii la adresa acestuia. Ce se intampla cu Selly, vloggerul preferat de tineri Subiectul Selly a ajuns in .

Exclusiv. Logodnica lui Liviu Dragnea rupe tacerea. Ce se intampla cu fostul lider PSD in penitenciar

A doua zi dupa rezultatul alegerilor europarlamentare, fostul liderul PSD Liviu Dragnea a mers la inchisoare. Cel care conducea Romania pana la un moment dat a fost nevoit sa plece insotit de escorta la penitenciar. Dupa un an si jumatate aproape, logodnica sa, Irina Tanase, a acordat un interviu in exclusivitate reporterului Antena 3 Roxana Ciuca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 1 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )