Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cu ce ademeneste Vladimir Putin Republica Moldova

Antena3 Antena3,
Cu ce ademeneste Vladimir Putin Republica Moldova

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a anuntat luni dupa-amiaza la Soci celebra statiune pe coasta rusa a Marii Negre) ca liderii Uniunii Economice Eurasiatice UEE) au convenit asupra primirii statutului de. continuă pe Antena3

Vladimir Putin: Republica Moldova a obtinut statut de observator al Uniunii Economice Eurasiatice

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a anuntat luni dupa-amiaza la Soci celebra statiune pe coasta rusa a Marii Negre) ca liderii Uniunii Economice Eurasiatice UEE) au convenit asupra primirii statutului de observator pentru Republica Moldova in cadrul UEE, in deschiderea reuniunii Consiliului economic suprem al acestui for in format extins, relateaza agentia rusa de presa Tass, citata de Agerpres.

Vladimir Putin a primit limuzina pe care o astepta de patru ani. Cum arata masina prezidentiala unica in lume

Vladimir Putin, a primit, in sfarsit, limuzina pe care o astepta de patru ani de zile. Cu patru ani in urma, Institutul Rus Central pentru Cercetare Stiintifica si Dezvoltare a Motoarelor de Automobile a.

Doua cazuri de rujeola confirmate in Republica Moldova

Doua cazuri noi de rujeola au fost confirmate in Republica Moldova. Potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, citat de IPN, este vorba despre un barbat de 33 de ani si o tanara de 21 de ani.

Vladimir Putin, mutare importanta in urma ruperii tratului nuclear de catre Donald Trump: Acord intre Iran si Rusia

Vladimir Putin face o mutare importanta in contextul deciziei lui Donald Trump de a scoate Statele Unite din acordul nuclear incheiat de Iran cu marile puteri. Uniunea Economica Euroasiatica, structura coordonata.

Vladimir Putin, mutare importanta in urma ruperii tratatului nuclear de catre Donald Trump: Acord intre Iran si Rusia

Vladimir Putin face o mutare importanta in contextul deciziei lui Donald Trump de a scoate Statele Unite din acordul nuclear incheiat de Iran cu marile puteri. Uniunea Economica Euroasiatica, structura coordonata.

Republica Moldova: 46% dintre moldoveni se pronunta pentru apropierea de Uniunea Europeana, mai mult de jumatate ar pleca

Peste jumatate din cetatenii care mai locuiesc in Republica Moldova 56%) ar pleca cu prima ocazie din tara din cauza problemelor economice; aproape o treime dintre moldoveni spun ca veniturile nu le ajung nici pentru strictul necesar, iar principalele probleme sunt saracia, preturile mari si somajul, potrivit rezultatelor Barometrului Opiniei Publice, citate luni de postul de televiziune local TV8, preluat de Agerpres.

Wine tourism, proiect comun intre Romania si Republica Moldova

Un proiect comun demarat intre Romania si Republica Moldova va pune in valoare vinul, anunta Ministerul Turismului, Bogdan Trif, intr-un comunicat de presa.

Republica Moldova: Un barbat s-a impuscat in cap, intr-o banca, pentru ca nu mai putea sa-si plateasca imprumutul

Un barbat din Chisinau, Republica Moldova, in varsta de 50 de ani, s-a impuscat in cap in sediul unei companii de creditare, pentru ca nu mai putea sa plateasca imprumutul si urma sa fie evacuat din.

Ministrul Turismului anunta o ruta comuna Romania - Republica Moldova pentru dezvoltarea conceptului de wine tourism

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa comuna cu directorul general al Agentiei Turismului a Republicii Moldova, Stanislav Rusu, demararea unui proiect al celor doua tari privind stabilirea unor rute turistice comune, iar Drumul Vinului si Ruta Voievodului Stefan cel Mare si Sfant Sunt primele proiecte de turism care vor include obiective din ambele tari, prezentate intr-un produs turistic unic.

VIDEO Ministrul Turismului, Bogdan Trif: Vrem sa dezvoltam o ruta a vinului in Romania si in Republica Moldova

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, si directorul general al Agentiei Turismului a Republicii Moldova, Stanislav Rusu, au participat vineri, la Fintesti, la prezentarea cramei Lacerta, o investitie de peste 8 milioane de euro. Cu acest prilej, cei doi demnitari au oferit detalii despre proiectul comun Ruta domnitorului Stefan cel Mare si Sfant.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )