Libnet.ro
UNICEF

17:01

Adevar sau minciuna? Acestea sunt zodiile care mint de ingheata apele

Antena3 Antena3,
Adevar sau minciuna? Acestea sunt zodiile care mint de ingheata apele

Potrivit specialistilor in domeniu exista douazodiicare pot mintii cu foarte mare lejeritate. Acestea au abilitatea de a transforma orice minciuna intr-un adevar doar al lor. Persoanele, care. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Acestea sunt imaginile care descriu cel mai bine pesedistii - VIDEO

Mircea Badea a prezentat in emisiunea in Gura Presei imagini care, asa cum spune realizatorul, descriu cel mai bine pesedistii. Vreti sa stiti cum sunt pesedistii? Asa sunt ca in imaginile.

Francezii interzic folosirea telefoanelor mobile in masini, chiar si cand acestea sunt trase pe dreapta

Folosirea telefoanelor mobile in masini, chiar si cand acestea sunt oprite sau stationate in alta zona cu exceptia parcarilor, poate duce la suspendarea permisului de conducere in Franta, potrivit presei din Hexagon, citata de agentiile internationale,.

Zodiile care iubesc neconditionat. Afla ce partener e potrivit pentru tine

Exista anumite semne zodiacale care ofera tot ce au partenerului lor si ii iau apararea ori de cate ori simt nevoia. Afla care sunt acestea. Taur Desi esti o persoana destul de introvertita, cand.

Zodiile care se victimizeaza mereu. Fereste-te de ele!

Sunt unii nativi care au tendinta sa se victimizeze mereu li se plang in permanenta. Primii pe lista sunt nativii nascuti sub semnul Fecioarei. Persoanele nascute sub semnul Fecioarei sunt extrem de.

Detalii SOCANTE din dosarul Shanghai: Ei sunt OFITERII care ii PROTEJAU pe proxeneti (VIDEO)

Noi detalii socante au fost scoase la iveala in cazul dosarului de proxenetism Shanghai, in care apar nume grele din politie si din servicii! in exclusivitate numele celor 10 ofiteri si oficiali.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )