Libnet.ro
UNICEF

23:00

Da, e ADEVARAT, din pacate Andreea Esca a facut anuntul: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?

B1 B1,
Da, e ADEVARAT, din pacate Andreea Esca a facut anuntul: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?

Andreea Esca a dezvaluit ca nu va renunta prea curand la meseria de prezentatoare, desi este implicata in mai multe proiecte. De asemenea, prezentatoarea a precizat ca prietenii au acuzat-o ca nu stie ce. continuă pe B1

Din pacate, medicii au facut anuntul trist: Este vorba de indragita interpreta Elena Merisoreanu...

Cantareata de muzica populara Elena Merisoreanu se cobfrunta cu probleme de sanatate. in varsta de 69 de ani, indragita artista a ajuns la spital pentru a face un set de analiza la glanda.

Andreea Esca a facut un anunt TERIBIL: imi amintesc perfect, nu aveam gauri in urechi...

Prezentatoarea de televiziune Andreea Esca a dezvaluit ca a cheltuit primii bani pe care i-a castigat pe o pereche de cercei. De asemenea, prezentatoarea de stiri a sustinut ca perechea a fost cu.

Antena 3 acuza Pro TV si pe Andreea Esca de manipulare pentru o stire veche de 6 luni: Campanie de minciuni mizerabile. Pro TV reactioneaza: Vom lua masuri

Antena 3 a acuzat Pro TV ca manipuleaza si minte telespectatorii pentru a-i scoate in strada, invocand o stire prezentata de post in urma cu jumatate de an, in timp ce Andreea Esca a fost catalogata drept prompterista propagandista. in replica, reprezentantii Pro TV au declarat ca vor lua toate masurile pentru ca acest derapaj sa fie sanctionat.

Andreea Esca, in LACRIMI: Vestea TERIBILA primita de cea mai populara prezentatoare Pro TV

Celebra prezentatoare Andreea Esca isi face griji pentru fiica sa pentru ca tanara va pleca la Londra, unde va urma cursurile unei facultati si i-a marturisit ca este trista pentru ca va fi separata de.

Varsta de pensionare s-a schimbat, Curtea Constitutionala tocmai a facut ANUNTUL SOC: Cand iesi acum la pensie la termen sau anticipat!

Varsta de pensionare s-a schimbat, Curtea Constitutionala tocmai a facut ANUNTUL SOC: Cand iesi acum la pensie la termen sau anticipat! Femeile vor putea continua sa munceasca pana la varsta de 65 de.

Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de Smiley...

Smiley organizeaza in fiecare an un concert-eveniment la Arenele Romane din Capitala. Pregatirile pentru eveniment dureaza cateva luni bune dar, cu toate acestea, artistul nu castiga niciun ban de pe urma.

O veste SOC zguduie muzica populara romaneasca! Medicii au facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, este vorba de Maria Ciobanu...

Momente dificile pentru marea doamna a cantecului popular romanesc. Starea de sanatate a sotului Mariei Ciobanu s-a inrautatit serios, acesta avand nevoie de ingrijire permanenta. Din aceasta.

Andreea Esca, anunt soc despre cea mai importanta persoana din viata ei: E terifiata...

Fiica Andreei Esca va pleca in aceasta toamna la studii in Anglia. inainte de asta, Alexia a sustinut examenul de Bacalaureat in legatura cu care mama ei a declarat, intr-o emisiune de televiziune, ca este.

Caru' cu vedete: Mihai Mitoseru, revoltat ca nu se poate odihni!; Vedetele din Game of Thrones Kit Harington si Rose Leslie s-au casatorit; Andreea Esca i-a dat de gol

Feli Donose, speriata din cauza sarcinii. Sunt tripolara. O spun fara rusine caFeli Donose va deveni mama pentru prima data si este tare. Ce reactie a avut Bianca Dragusanu dupa ce Dan Capatos si-a dat cu parerea despre ea. Bianca Dragusanu a reactionat dupa ce prezentatorul de televiziune Dan Capatos a.

Autoritatile din Singapore au facut anuntul: Cat a costat intalnirea dintre Donald Trump si Kim Jong Un

Organizarea intalnirii istorice dintre presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong Un a costat 12 milioane de dolari americani, potrivit autoritatilor din Singapore, informeaza.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )