Libnet.ro
UNICEF

16:00

Da, e adevarat: Medicii au facut ANUNTUL TRIST, BOALA lui Mihai Bendeac e INCURABILA...

B1 B1,
Da, e adevarat: Medicii au facut ANUNTUL TRIST, BOALA lui Mihai Bendeac e INCURABILA...

Mihai Bendeac isi socheaza fanii. Actorul a vorbit despre problemele pe care le are, dar si despre decizia luata in urma cu 15 ani, aceea de a renunta la religia ortodoxa. Vedeta tv a marturisit ca se. continuă pe B1

Soc in lumea mondena: Dupa ce a scuipat sange, din pacate medicii au facut anuntul trist despre indragitul nea Marin

Nea Marin a oferit un interviu emotionant despre cum arata viata lui dincolo de filmari si spectacolele de muzica populara pe care le organizeaza si la care face show. Marturisirile celebrului coregraf, care.

Viorel Lis, din ce in mai GRAV! in lacrimi, OANA a facut anuntul trist: Din pacate, este vorba de fostul primar...

Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave. Fostului primar al Bucurestiului ii este foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un.

Anuntul trist a fost facut chiar de cei de la Antena 1: Din pacate este vorba de indragitul cuplu Nea Marin - Liviu Varciu...

Circ maxim in supermarket facut de Nea Marin si Liviu Varciu, dupa ce Varciu a fost trimis sa cumpere ulei. Povestea ]n detaliu o spune chiar Antena1: Nu mi-au ajuns banii de patru sticle de ulei. Am luat.

A CEDAT... Din pacate, este vorba despre indragita Mirabela Dauer: Medicii au facut ANUNTUL dupa OPERATIE...

Mirbela Dauer a trecut acum sase luni printr-o grea operatie chirurgicala, in timpul careia i-a fost extirpat un rinichi. Recuperarea a decurs bine, fapt ce a bucurat-o teribil. in schimb, artista are un oarecare.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )