Libnet.ro
UNICEF

01:05

A CEDAT... Din pacate, este vorba despre indragita Mirabela Dauer: Medicii au facut ANUNTUL dupa OPERATIE...

B1 B1,
A CEDAT... Din pacate, este vorba despre indragita Mirabela Dauer: Medicii au facut ANUNTUL dupa OPERATIE...

Mirbela Dauer a trecut acum sase luni printr-o grea operatie chirurgicala, in timpul careia i-a fost extirpat un rinichi. Recuperarea a decurs bine, fapt ce a bucurat-o teribil. in schimb, artista are un oarecare. continuă pe B1

TRAGEDIE in lumea filmului! Din pacate este vorba despre marele ALAIN DELON! Medicii au dat vestea TRISTA in urma cu putin timp

Legendarul actor francez Alain Delon 82 de ani) este foarte bolnav. Din pacate medicii nu il pot opera la sold, in ciuda afectiunilor gravedin cauza unei infectiiprovenitede la implanturile.

Toti cei care il stiau sunt iN LACRIMI! Oana Lis a facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, este vorba despre fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un atac cerebral. Dupa externare, insa, se pare ca el nu a scapat de probleme. Fostului primar al Bucurestiului ii este foarte greu sa.

Pana la urma s-a intamplat! in lacrimi, OANA a facut anuntul trist: Din pacate este vorba de fostul primar VIOREL LIS...

Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave. Fostului primar al Bucurestiului ii este foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un.

A vrut sa-l iNECE! Antena 1 a facut ANUNTUL: Din pacate, este vorba de indragitul Nea Marin, de la emisiunea care ii poarta numele...

Sanziana Buruiana, Pepe, Romica Tociu si Minodora au format echipa de vedete a lui Nea Marin, in cea de-a treia editie din Poftiti la Nea Marin!. Tociu pare a fi noul Varciu si asta pentru ca Nea M.

CE DRAMA! Stresul si-a spus cuvantul: Din pacate este vorba de celebra ANDREEA ESCA...

Andreea Esca este stresata din cauza fiicei sale, Alexia Eram, care va pleca, in curand, sa studieze in Anglia. Eu sunt si mai stresata, dar eu stiu sa pastrez aparentele. Eu o incurajez pentru ca.

Dupa MOARTEA Stelei Popescu, o noua TRAGEDIE ZGUDUIE Romania: Din pacate, este vorba de indragitul actor Alexandru Arsinel... (FOTO)

Decesul Stelei Popescu l-a afectat teribil pe Alexandru Arsinel. Mai mult, acesta sufera enorm si sa-si vada sotia imobilizata la pat. Suferintele acestea se pare ca si-au pus amprenta asupra starii lui de s.

Aeroportul din Sibiu, evacuat. Se pare ca e vorba despre o substanta necunoscuta

Aproximativ 400 de persoane au fost evacuate joi seara, in jurul orei 17:20 dinAeroportul International Sibiu. Din primele informatii ar fi vorba despre raspandirea unei substante necunoscute.

UPDATE 400 de oameni au fost evacuati din Aeroportul din Sibiu din cauza unui spray

Aproximativ 400 de persoane au fost evacuate joi seara, in jurul orei 17:20 dinAeroportul International Sibiu. Din primele informatii ar fi vorba despre raspandirea unei substante necunoscute, iar dupa cercetarile efectuate la fata locului, s-a dovedit ca mirosul intepator era din cauza unui spray.

400 de oameni au fost evacuati din Aeroportul din Sibiu din cauza unui spray

Aproximativ 400 de persoane au fost evacuate joi seara, in jurul orei 17:20 dinAeroportul International Sibiu. Din primele informatii ar fi vorba despre raspandirea unei substante necunoscute, iar dupa cercetarile efectuate la fata locului, s-a dovedit ca mirosul intepator era din cauza unui spray.

Activitatea singurului centru mobil de recoltare de snge din Bucuresti este suspendata din lipsa de personal

Activitatea singurului centru mobil de recoltare de sange din Capitala este suspendata din lipsa de personal, au anuntat, marti, reprezentantii Centrului de Trasfuzie. De cealalta parte, ministrul Sanatatii spune ca problema lipsei angajatilor, dar si a ambulantelor, ar putea fi rezolvate din toamna. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a facut, marti, apel la cetateni sa doneze sange, in conditiile in care, in lunile de vara, pe perioada concediilor, la centrele de transfuzii se prezinta 20-25% mai putini donatori fata de media obisnuita.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )