Libnet.ro
UNICEF

17:45

Da, e ADEVARAT! Toata lumea PLANGE! Din pacate, Oana Lis a facut anuntul TRIST: Fostul primar Viorel Lis...

B1 B1,
Da, e ADEVARAT! Toata lumea PLANGE! Din pacate, Oana Lis a facut anuntul TRIST: Fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave. Fostului primar al Bucurestiului ii este foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un. continuă pe B1

Din pacate, Oana Lis a facut anuntul TRIST: Da, este vorba de fostul primar Viorel Lis! De la o anumita varsta, la anumite lucruri te astepti...

Oana Lis a povestit cum se mai simte sotul ei, Viorel Lis, dupa ce a suferit atacul cerebral. Aceasta isi doreste sa fie puternica pentru omul care a sustinut-o neconditionat toata viata. Oana a spus ca.

Cunoscutii fostului primar sunt in lacrimi! Din pacate, Oana Lis a facut anuntul trist: Da, este vorba de Viorel Lis...

Potrivit celor mai noi informatii despre starea de sanatate a fostului primar al Bucurestiului, vestile despre Viorel Lis sunt din ce in ce mai rele, fiindu-i foarte greu sa articuleze cuvintele si mergand.

DRAMA momentului in lumea MONDENA! Din pacate e adevarat! BIANCA DRAGUSANU a cedat: Ramas bun...

Noi indicii despre despartirea dintre Bianca Dragusanu si Tristan Tate au aparut in spatiul public. Diva a primit unfollow atat pe Instagram, cat si pe Facebook de la barbatul care l-a inlocuit pe Victor.

BOMBA in lumea mondena! Din pacate, medicii au facut anuntul trist: Dupa ce a scuipat sange, indragitul Nea Marin, de la Antena 1...

Nea Marin a dezvaluit, intr-un interviu, cum arata viata lui dincolo de filmari si spectacolele de muzica populara pe care le organizeaza si la care face show. Acesta a declarat ca se simte excelent si.

TRAGEDIE in lumea mondena! OANA LIS a ramas SINGURA! Din pacate vestile sunt CUMPLITE: Viorel LIS...(FOTO)

Oana Lis a postat imagini care dau de gandit! Vedeta s-a pozat pe plaja fara sotul ei Viorel Lis, in contextul in care in presa au aparut mai multe speculatii despre subrezirea starii de sanatate a.

Din pacate, s-a intamplat! Oana Lis tocmai a facut ANUNTUL TRIST despre Viorel! La anumite lucruri trebuie sa te astepti...

Oana Lis a povestit cum se mai simte sotul ei dupa ce a suferit atacul cerebral. Blondina isi doreste sa fie puternica pentru omul care a sustinut-o neconditionat toata viata, conform Cancan. Oana a spus.

Scandal monstru pe litoral! Oana Lis, prinsa cu un barbat insurat!

Incredibil, dar adevarat! Desi este casatorita cu Viorel de sapte ani, Oana Lis pare ca s-a cam plictisit de fostul edil al Capitalei! in vacanta pe care a petrecut-o la mare, blondina si-a facut de cap si a .

Din pacate, este adevarat: MEDICII au facut anuntul trist despre ANDREEA MARIN...

Andreea Marin a ajuns pentru a treia oara la doctor din cauza problemelor cu inima. Aceasta le-a transmis un mesaj fanilor de pe Facebook pe care i-a asigurat ca totul se va rezolva, dar are nevoie de o pauza.

SOC in lumea mondena! Cei de la Antena 1 au confirmat: Din pacate este vorba de indragitul Nea Marin, de la emisiunea Poftiti la Nea Marin...

Vedetele din a doua editie a emisiunii Poftiti la Nea Marin s-au confruntat cu o situatie dificila in cadrul emisiunii, acestea trebuind sa pregateasca un parastas. Astfel, Gina Pistol, Margherita de la.

Cristiano Ronaldo a socat pe toata lumea in Grecia: Ce a facut fotbalistul la plecare

Cristiano Ronaldo, starul portughez care tocmai a semnat cu Juventus Torino, a dat dovada de mare generozitate la plecare din Grecia unde si-a petrecut vacanta de dupa participarea la Campionatul Mondial. Starul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )