Libnet.ro
UNICEF

01:05

Din pacate, s-a intamplat! Oana Lis tocmai a facut ANUNTUL TRIST despre Viorel! La anumite lucruri trebuie sa te astepti...

B1 B1,
Din pacate, s-a intamplat! Oana Lis tocmai a facut ANUNTUL TRIST despre Viorel! La anumite lucruri trebuie sa te astepti...

Oana Lis a povestit cum se mai simte sotul ei dupa ce a suferit atacul cerebral. Blondina isi doreste sa fie puternica pentru omul care a sustinut-o neconditionat toata viata, conform Cancan. Oana a spus. continuă pe B1

Ramas bun, Viorel... Da, e adevarat! Oana Lis a facut anuntul trist: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a marturisit ca, in trecut, a suferit atat de mult si a fost atat de complexata din cauza kilogramelor in plus, incat chiar s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam.

Oana Lis a facut TRISTUL ANUNT la doua luni dupa ce sotul ei a facut ACCIDENTUL VASCULAR! Din pacate, Viorel Lis a...

Viorel Lis are inca o stare de sanatate precara dupa accidentul vascular cerebral pe care l-a suferit. Cu toate acestea, fostul primar al Capitalei si sotia lui au plecat intr-o scurta vacanta la.

Cei care l-au cunoscut sunt in lacrimi! Din pacate, Oana Lis a facut anuntul TRIST: Fostul primar Viorel Lis...

Vestile despre Viorel Lis sunt din ce in ce mai rele, fiindu-i foarte greu sa articuleze cuvintele si mergand greoi, potrivit celor mai noi informatii despre starea de sanatate a fostului primar al.

Fanii sunt ULUITI: Oana Sarbu tocmai a facut MARELE anunt despre Stefan Banica Jr.!

Oana Sarbu a facut dezvaluiri despre fiul lui Stefan Banica Jr. , Radu Stefan Banica, vedeta marturisind ca il apreciaza si il urmareste in mediul online. Din cate am auzit, am inteles ca vrea .

TRAGEDIE in lumea mondena! OANA LIS a ramas SINGURA! Din pacate vestile sunt CUMPLITE: Viorel LIS...(FOTO)

Oana Lis a postat imagini care dau de gandit! Vedeta s-a pozat pe plaja fara sotul ei Viorel Lis, in contextul in care in presa au aparut mai multe speculatii despre subrezirea starii de sanatate a.

Medicii au confirmat TOTUL: Din pacate este vorba de vedeta ...

A facut dezvaluiri despre o sarcina precedenta pe care a pierdut-o. in perioada respectiva am simtit durerile facerii timp de 5 zile. M-am incapatanat in speranta ca poate totusi.

Lovitura pentru fanii EXALTON! Incredibil ce se va intampla cu al doilea sezon! Din pacate vestile au fost CONFIRMATE...

Dupa sucesul primului sezon al competitiei Exalton Romania, romanii se inghesuie acum sa plece in Dominicana pentru cel de-al doiloea sezon al emisiunii. Din pacate cei care doresc sa.

Din pacate, anuntul trist a fost facut: Marele ACTOR a murit din cauza unei boli necrutatoare... (FOTO)

Actorul rus Vladislav Zhukovsky s-a stins din viata la varsta de 75 de ani, in urma unei indelungi batalii cu o boala necrutatoare. Anuntul a fost facut de prietena acestuia, care nu a precizat cauza.

Din pacate, VESTILE RELE se confirma: Andreea Marin, in lacrimi, dupa ce a ajuns, in sfarsit, acasa...

Andreea Marin a primit un cadou de la o femeie pe care a ajutat-o in trecut, aceasta surprinzand-o pe vedeta cu un tricou personalizat facut chiar de ea si o scrisoare in care a asternut cateva ganduri.

Medicii au confirmat TOTUL: Din pacate este vorba de vedeta ...intr-o seara ma durea...

A facut dezvaluiri despre o sarcina precedenta pe care a pierdut-o. in perioada respectiva am simtit durerile facerii timp de 5 zile. M-am incapatanat in speranta ca poate totusi.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )