Libnet.ro
UNICEF

10:15

Adevarata dimensiune a epidemiei de coronavirus in China ar fi de zece ori mai mare

Online Sport Online Sport,
Adevarata dimensiune a epidemiei de coronavirus in China ar fi de zece ori mai mare

Desi China a anuntat castigarea luptei cu noul virus gripal si a procedat la relaxarea masurilor restrictive impuse populatiei, in realitatea cifrele crizei din tara care a aparut Sars-Cov-2 ar fi mult mai mare. continuă pe Online Sport

25% din cei infectati sunt salariati din sanatate. Rata de infectare in randul lor este 20 de ori mai mare decat cea a restului cetatenilor

25% dintre persoanele infectate cu coronavirus in Romania sunt salariati din sanatate, anunta Federatia Solidaritatea Sanitara. Potrivit sindicatului, rata de infectare in randul lor este de 20 de ori mai mare decat cea din randul restului populatiei.

Iohannis a convocat sedinta pentru gestionarea epidemiei coronavirus, la ora 12, la Palatul Cotroceni

O noua sedinta pentru evaluarea masurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 a fost covocata pentru luni, ora 12, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala.

Coronavirus: China ar trebui sa plateasca mii de miliarde pentru incalcarea flagranta a reglementarilor internationale (RFI)

In cazul in care statele afectate de pandemia de coronavirus ar recurge la procese globale impotriva Chinei pentru incalcarea flagranta a reglementarilor internationale in materie de sanatate daunele care i s-ar putea imputa Beijngului ar putea ajunge la cel putin 3. 200 miliarde de lire sterline, potrivit unui raport recent publicat si citat de RFI.

Victor Ponta: Daca am testa, am avea de 10 ori mai multi infectati

Victor Ponta a afirmat, marti, la Antena 3, ca daca s-ar face mai multe teste, numarul infectatilor depistati in Romania ar fi mult mai mare.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )