Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevaratul motiv pentru care medicii scriu urat

Antena3 Antena3,
Adevaratul motiv pentru care medicii scriu urat

Uneori, retetele medicale sunt greu de descifrat chiar si de catre farmacisti. Pacientii aproape niciodata nu reusesc sa faca asta singuri. Iata adevaratul motiv pentru care toti medicii scriu urat. in. continuă pe Antena3

Ce spun fostii colegi despre posibilul motiv pentru care vicepresedintele Consiliului Judetean Alin Cucui s-a sinucis

Deputatii liberali de Alba si-au exprimat regretul fata de moartea vicepresedintelui Consiliului Judetean Alin Cucui, care a fost gasit spanzurat miercuri dimineata intr-un imobil din Alba Iulia. Deputatul .

Cum arata iubitul bogat pentru care Anca Lungu a parasit Romania

Pe 1 aprilie, la Observator, Anca Lungu dezvaluia ca este insarcinata in sase luni, cu un barbat misterios si ca paraseste nu doar pupitrul stirilor, ci si Romania, pentru a fi alaturi de el. De atunci, toata lumea s-a intrebat cine este si cum arata noul ei iubit.

Motivul pentru care ne electrizam cand atingem diverse obiecte

Scanteia care te curenteaza atunci cand incerci sa dai mana cu cineva sau sa atingi diferite obiecte iti creeaza mereu o senzatie neplacuta si are efectul unui mic soc asupra intregului.

3 motive pentru care GoPro Karma este mai mult decat o drona

Pentru ca zilele calde se apropie cu pasi repezi, nu ar strica sa iei serios in calcul optiunea unei drone, pentru ca vacanta ta sa fie captata intr-un mod cu totul si cu totul inedit. Daca ai ales sa iti.

Gest socant al unei tinere! Motivul pentru care si-a mintit parintii ca are cancer

Hanna Dickenson, in varsta de 24 de ani, a petrecut treiluni in spatele gratiilor, dupa ce si-a mintit familia si prietenii ca sufera de cancer in stadiu terminal pentru a obtine bani. Tanara a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )