Libnet.ro
UNICEF

12:00

Adevarul despre Alexandra de la Puterea Dragostei si Catalin Marcu a iesit la iveala: Stie baiatul ala ca suntem iubiti?

Playtech Playtech,
Adevarul despre Alexandra de la Puterea Dragostei si Catalin Marcu a iesit la iveala: Stie baiatul ala ca suntem iubiti?

Cei doi concurenti unul actual, altul fost) in cadrul emisiunii Puterea Dragostei au purtat, recent, o conversatie in mediul online care a starnit multe semne de intrebare in randul fanilor productiei. Adevarul despre Alexandra de la Puterea Dragostei si Catalin Marcu a iesit la iveala? Adevarul despre Alexandra de la Puterea Dragostei si Catalin Marcu . continuă pe Playtech

Cum arata Alexandra de la Puterea Dragostei inainte sa isi tuneze fata. Nu o recunosti!

Alexaandra de la Puterea Dragostei este o fata frumoasa, cu un trup de invidiat, insa putina lume stie cum arata concurenta in urma cu cativa ani. Cum arata Alexandra de la Puterea Dragostei inainte sa isi tuneze fata Alexandra de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai controversate concurente, iar asta datorita tonului pe .

S-au batut la Puterea Dragostei. Akebono i-ar fi rupt maxilarul altui concurent: L-a amenintat ca-l bate si la hotel

Scene dramatice in noul sezon al emisiunii Puterea Dragostei! Se pare ca firea puternica si expansiva a lui Akebono a iesit la iveala in compania caracterului alunecos al unui coleg. Bataie la Puterea Dragostei. Akebono i-ar fi rupt maxilarul unui coleg de platou Un exces de furie dirijat de declaratiile lui Cristian l-ar fi facut .

Cati bani castiga Adrian Iancu de la Puterea Dragostei. Suma e rusinos de mica

Adrian Iancu si-a facut un renume la Puterea Dragostei pentru felul franc in care spune lucrurilor pe nume. De curand, acesta a decis sa spuna despre banii pe care ii incaseaza ca vlogger, din YouTube, explicand si ca nu face declaratii incomode despre alti concurenti pentru a castiga bani multi, ci o face de placere.

Ella, in scandal cu Jador in finala Puterea Dragostei. Ce s-a intamplat, de fapt: Frustrat

Ella este intr-un scandal in toata regula! Cei doi fosti iubiti abia daca se mai suporta. Cu toate ca au impartasit candva sentimente care i-au emotionat pe fanii emisiunii Puterea Dragostei, acum sunt la cutite. Puterea Dragostei: Ella, reprosuri la scena deschisa pentru Jador Ella si Jador au format unul din cele mai emotionante si .

Puterea Dragostei, LIVE, la Kanal D. Ce relatii s-au legat in casa

Sezonul trei al show-ului matrimonial Puterea Dragostei, de la Kanal D, prezentat de catre Cristina Mihaela. Emisiunea este difuzata in fiecare zi, dupa urmatorul program: de luni pana vineri de la ora 11:00 la ora 19:00, iar sambata si duminica de la ora 16:00 la ora 19:00. Ce relatii s-au legat in casa Puterea Dragostei .

Nick de la Puterea Dragostei a slabit 50 de kg. Cum arata gras, la 130 de kg

Nick de la reality-show-ul Puterea dragostei are succes ca solist de muzica rap, dar si la femei. Acesta are insa in sertar pozele de acum doi ani, cand cantarea nu mai putin de 130 de kilograme. Schimbarea i-a socat pe fanii, dar acestia ii apreciaza ambitia. Nicolas Dumitrescu de la Puterea Dragostei a slabit 50 .

Cum arata Ella de Puterea Dragostei, inainte sa devina celebra

Iata primele imagini cu Ella, inainte de a fi concurenta la Puterea Dragostei. Acestea au aparut anul trecut, la castingul pentru show-ul filmat in Instanbul. Astfel, Ella a aparut intr-o filmare realizata de WowBiz. ro, in luna iunie a anului trecut, la castingul din Bucuresti pentru sezonul 2 al emisiunii Puterea Dragostei. imbracata in alb, aceasta .

Bianca Comanici de la Puterea Dragostei a ajuns la spital. Are fata umflata: Nu pot sa vorbesc

Bianca Comanici i-a ingrijorat pe fanii ei. Aceasta le-a marturisit ca a intampinat cateva probleme in ultima perioada. De ce a avut fata umflata si ce i-au spus medicii? Bianca Comanici a ajuns la spital cu fata umflata Castigatoarea a primelor doua sezoane ale emisiunii Puterea Dragostei a ramas in atentia failor pe canalul sau .

De ce a plecat Andreea Mantea, de fapt, de la Puterea Dragostei. S-a aflat abia acum

Pe la inceputul lunii iulie, fanii emisiunii Puterea Dragostei aflau ca cea care a fost timp de un sezon gazda show-ului difuzat la Kanal D, se va retrage, aceasta fiind inlocuita imediat de o tanara blonda, Cristina Mihaela. Am inceput sa ma simt vinovata Decizia Andreei Mantea de a renunta la a mai prezenta emisiunea .

S-a aflat adevarul despre vaccinul anti-covid-19 al lui Putin. Medicii rusi au facut anuntul in urma cu cateva momente

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat ca un vaccin dezvoltat local pentru Covid-19 a primit aprobarea de reglementare dupa mai putin de doua luni de testare pe oameni. S-a aflat adevarul despre vaccinul anti-covid-19 al lui Putin Putin a spus ca vaccinul a trecut toate verificarile necesare, adaugand ca fiicei sale i-a fost deja administrat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )