Libnet.ro
UNICEF

12:30

Adevarul despre barbatii care au degetul inelar mai lung. Ce e special la ei

Antena3 Antena3,
Adevarul despre barbatii care au degetul inelar mai lung. Ce e special la ei

Barbatii care spera sa le ademeneasca pe fetele visurilor lor cu un cadou special ar trebui sa se gandeasca mai bine. Pentru ca sansele de a pune mana pe un fotomodel sunt decise chiar cu ceva timp. continuă pe Antena3

Adevarul despre revolutia bolsevica din Rusia. Germania a platit cu 40 de milioane de marci instaurarea comunismului

Specialistii si documentele secrete din preajma Primului Razboi dezvalui o realitate surprinzatoare privind instaurarea comunismului in Rusia. Lenin, omul care a dus la prabusirea imperiul tarist si a pus germenii celui sovietic, a fost de fapt finantat si ajutat de nemti pentru a face revolutia in Rusia. Culmea, Germania si-a creat singura, fara sa-si dea seama, cel mai mare adversar al sau.

Rasturnare de situatie in privinta crimei de la metrou. Adevarul despre posibilii salvatori

O tanara a fost omorata la metrou, la statia Dristor, marti seara de catre o femeie, Magdalena Serban, din Craiova. Agresoarea incercase acelasi lucru cu cateva ore mai devreme, la o.

Adevarul despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu!

Ion Iliescu nu a mai fost vazut in public de luni bune. Fostul presedinte a lipsit in ultima vreme de la evenimente importante cum ar fi Ziua Nationala sau ceremoniile dedicate mortii Regelui Mihai.

Bloomberg, despre Romania: Desi are cea mai mare crestere economica din Europa, in spatele ei se ascunde cea mai apasatoare saracie

Desi Romania are cea mai rapida crestere economica din Europa, in spatele ei se ascunde o saracie categorica, scrie publicatia Bloomberg. Unul din doi romani afirma ca se confrunta cu.

Care este cea mai puternica zodie

Nativii Scorpion sunt considerati cei mai calculati oameni si cei care sunt foarte greu de multumit. Se spune ca nativii Scorpion sunt maestri ai daruintei si sunt condusi de pasiune. Au un spirit de.

ALERTA in Romania! S-A RUPT UN POD pe care se aflau mai multe persoane! Bilantul VICTIMELOR

O punte pe care se aflau mai multi oameni s-a rupt, joi, la Tisau, in judetul Buzau. Sase persoane au cazut in apa de la o adancime de opt metri, trei dintre acestea fiind intr-o stare mai.

ALERTA in Romania! S-A RUPT UN POD pe care se aflau mai multe persoane! Bilantul VICTIMELOR (VIDEO, FOTO)

O punte pe care se aflau mai multi oameni s-a rupt, joi, la Tisau, in judetul Buzau. Sase persoane au cazut in apa de la o adancime de opt metri, trei dintre acestea fiind intr-o stare mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )