Libnet.ro
UNICEF

18:45

Adevarul despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu!

B1 B1,
Adevarul despre starea de sanatate a lui Ion Iliescu!

Ion Iliescu nu a mai fost vazut in public de luni bune. Fostul presedinte a lipsit in ultima vreme de la evenimente importante cum ar fi Ziua Nationala sau ceremoniile dedicate mortii Regelui Mihai. continuă pe B1

Alexandru Arsinel a ajuns de urgenta la spital! Adevarul despre starea sa de sanatate

Alexandru Arsinel a ajuns de urgenta la spital. Maestrul a fost investigat imediat de medicii de la camera de garda care au decis sa-l interneze. Sanatatea marelui actor s-a agravat se pare dupa socurile.

Ion Iliescu fata cu Regele Mihai sau despre republica postcomunista

In primul discurs tinut, in decembrie 1989, la TVR, Ion Iliescu a spus ca Nicolae Ceausescu a intinat idealurile socialismului. Cei mai multi au vazut in aceasta afirmatie, exprimata chiar in limbajul de lemn al ceausismului, o dovada a situarii lui Iliescu pe pozitii comuniste.

Ion Iliescu, probleme de sanatate. Are dureri insuportabile la... S-A AFLAT in urma cu putin timp!

Fostul presedinte Ion Iliescu se confrunta cu probleme serioase de sanatate, care, de altfel, l-au si impiedicat sa fie prezent la parada de la Arcul de Triumf, de Ziua Nationala. Presedintele de onoare al.

S-A AFLAT in urma cu putin timp! Fostul presedinte Ion Iliescu ...

Fostul presedinte Ion Iliescu se confrunta cu probleme serioase de sanatate, care, de altfel, l-au si impiedicat sa fie prezent la parada de la Arcul de Triumf, de Ziua Nationala. Presedintele de onoare al.

Paraschivescu: Parerea lui Ion Iliescu despre Regele Mihai valoreaza exact cat un bocanc gaurit. Televiziunile care au difuzat-o au ajutat sa se imprastie otrava

Scriitorul Radu Paraschivescu a criticat televiziunile care, in ziua trecerii in nefiinta a Regelui Mihai, au difuzat parerea lui Ion Iliescu despre fostul suveran. A-l cita pe Ion Iliescu.

Ultimele vesti despre starea de sanatate a actorului Alexandru Arsinel

Starea de sanatate a actorului Alexandru Arsinel este buna si ar putea fi externat chiar zilele urmatoare. Anuntul a fost facut de Adriana Nica, managerul Spitalului Universitar din Capitala, acolo unde.

Adevarul despre revolutia bolsevica din Rusia. Germania a platit cu 40 de milioane de marci instaurarea comunismului

Specialistii si documentele secrete din preajma Primului Razboi dezvalui o realitate surprinzatoare privind instaurarea comunismului in Rusia. Lenin, omul care a dus la prabusirea imperiul tarist si a pus germenii celui sovietic, a fost de fapt finantat si ajutat de nemti pentru a face revolutia in Rusia. Culmea, Germania si-a creat singura, fara sa-si dea seama, cel mai mare adversar al sau.

Ion Iliescu are probleme de sanatate

Fostul presedinteIon Iliescuare probleme mari de sanatate. Acesta nu a fost prezent nici la Parada de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf, deoarece il dor picioarele si evita sa se afiseze.

VIDEO Umilintele la care Ion Iliescu l-a supus pe Regele Mihai, dupa Revolutie. Un milion de oameni i-au cerut sa ramana

Regele a ajuns miercuri pentru totdeauna in tara in care a incercat de mai multe ori sa revina dupa Revolutie ca sa-si revada poporul. In anii aceia, a indurat, insa, umilinte greu de imaginat.

Sicriul justitiei are patru scanduri: Ion Iliescu, Traian Basescu, Adrian Nastase si Victor Ponta

In mod evident, sistemul nostru de justitie este tarat * Kovesi are potential pentru genul de lupta de uzura intr-o campanie electorala *Interviu cu domnul Cozmin Gusa, consultant politic) Intentia de modificare a Statutului magistratilor nu se manifesta de azi de ieri, nici din februarie, ci de acum. doisprezece ani, caci, in aprilie 2005, Cozmin Gusa, Lavinia Sandru si Aurelian Pavelescu au inaintat Camerei Deputatilor propunerea de modificare a Legii nr. Reporter: Asistam, in aceasta perioada, la un intreg scandal public legat de modificarea Legilor Justitiei, respectiv Legea 303/2004 privind statutul judecatorului si procurorului, Legea 304/2004 privind organizarea judiciara si Legea 317/2004 privind organizarea si functionarea Consiliului Superior al Magistraturii. in spatele modificarilor Legilor Justitiei, sunt mai multe motivatii, iar acestea par corespunzatoare unor categorii de interese: PSD, magistrati si procurori, UE. Care este opinia dumneavoastra in legatura cu aceste modificari? Vorbim de motivatii diferite sau sunt in acord unele cu altele?.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )