Libnet.ro
UNICEF

05:15

Adevarul despre cel mai devastator accident nuclear din istorie. Ce s-a intamplat de fapt la Cernobil

Antena3 Antena3,
Adevarul despre cel mai devastator accident nuclear din istorie. Ce s-a intamplat de fapt la Cernobil

Cercetatorii de la Universitatea Stockholm au o noua explicatie privind cauzele accidentului nuclear din 1986. Conform explicatiilor oficiale, accidentul nuclear din 25 aprilie 1986 a avut loc in urma a do. continuă pe Antena3

Ea este Cel mai bine PLATIT model din lume! Forbes ne spune cate MILIOANE castiga frumoasele podiumului

Potrivit revistei Forbes, cel mai bine platit model din lume a devenit Kendall Jenner, nimeni alta decat sora cea mai mica a lui Kim Kardashian. Anul trecut aceasta a castigat 22 de milioane de dolari,.

Ea este cel mai bine platit model din lume pe anul 2017

Kendall Jenner, sora mai mica a lui Kim Kardashian, a devenit cel mai bine platit model la nivel mondial pe anul 2017. A reusit chiar sa o intreaca pe Gisele Bundchen, care a reusit sa se mentina pe prima.

Test de cultura generala despre munti. Care este cel mai lung lant muntos din lume?

Va propunem un test de cultura generala cu intrebari despre cele mai importante varfuri sau lanturi muntoase ale lumii. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii cate dintre intrebari ati stiut.

Exporturile de ceasuri elvetiene au inregistrat in octombrie cel mai semnificativ avans din 2013

Exporturile de ceasuri elvetiene au urcat in octombrie cu 9,3%, cel mai semnificativ avans lunar din ultimii patru ani, in urma majorarii cererii in Asia, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres.

Genunche Pop ar putea avea pe mana anul viitor cel mai mare buget al Educatiei din ultimii 10 ani

In 2018, invatamantul va avea cel mai mare buget din ultimii zece ani, a dat asigurari Ministrul Educatiei, Liviu Pop. Totodata, acesta a insistat ca vor fi asigurate toate cresterile salariale.

Accident nuclear. Rusia, acuzata ca a iradiat Europa

Organizatia ecologista Greenpeace a solicitat lansarea unei investigatii privind o posibila incercare a Rusiei de a ascunde un accident nuclear, in contextul depistarii unor concentratii mari de particule radioactive in Europa.

Posibil accident nuclear: Greenpeace cere ancheta dupa cresterea radioactivitatii in Europa

Un nor de particule radioactive depistat in Europa in ultimele saptamani indica producerea unui accident nuclear in Rusia sau in Kazahstan spre sfarsitul lunii septembrie, conform.

Cel mai prestigios colegiu din Galati implineste 150 de ani si va primi o medalie de la Presedintia Romaniei

Gala care marcheaza aniversarea a un secol si jumatate de existenta a Colegiului National Vasile Alecsandri din Galati va avea loc pe 24 noiembrie, in prezenta a numerosi actuali si fosti elevi si profesori, dar si a ministrului Educatiei.

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan cauta infirmiere si ingrijitoare. Cand este programat concursul pe post

Spitalul Judetean de Urgenta Dr. Pompei Samarian Calarasi face angajari. Se cauta cinci infirmiere si o ingrijitoare, examenele pentru posturi fiind programate pe 7 decembrie.

Simona Halep, numarul 1 mondial, face bilantul anului 2017: A fost de departe cel mai bun an, dar...

Jucatoarea Simona Halep, locul 1 WTA, a declarat, miercuri, ca 2017 a fost cel mai bun an al sau. A fost cel mai bun an de departe, dar si cel mai greu, cu momente emotionale dificile. Au fost insa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )