Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ea este cel mai bine platit model din lume pe anul 2017

Antena3 Antena3,
Ea este cel mai bine platit model din lume pe anul 2017

Kendall Jenner, sora mai mica a lui Kim Kardashian, a devenit cel mai bine platit model la nivel mondial pe anul 2017. A reusit chiar sa o intreaca pe Gisele Bundchen, care a reusit sa se mentina pe prima. continuă pe Antena3

Ea este Cel mai bine PLATIT model din lume! Forbes ne spune cate MILIOANE castiga frumoasele podiumului

Potrivit revistei Forbes, cel mai bine platit model din lume a devenit Kendall Jenner, nimeni alta decat sora cea mai mica a lui Kim Kardashian. Anul trecut aceasta a castigat 22 de milioane de dolari,.

Top Forbes: Cine este cea mai bine platita cantareata din lume si singura cu venituri de peste 100 de milioane de dolari

Revista Forbes a realizat un top al celor mai bine platite cantarete din lume si evidentiaza ca o singura artista a reusit sa castige peste 100 de milioane de dolari intr-un singur an, la o diferenta considerabila, de aproximativ 30 de milioane de dolari, de ocupanta locului secund.

Care este cel mai dificil an de casatorie?

Care e cel mai dificil an de casatorie? Dar cel mai frumos? Specialistii au descoperit raspunsurile la aceste intrebari in urma unui studiu de amploare la care au participat aproape 1 milioan de cupluri din Europa.

Test de cultura generala despre munti. Care este cel mai lung lant muntos din lume?

Va propunem un test de cultura generala cu intrebari despre cele mai importante varfuri sau lanturi muntoase ale lumii. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii cate dintre intrebari ati stiut.

Adevarul despre cel mai devastator accident nuclear din istorie. Ce s-a intamplat de fapt la Cernobil

Cercetatorii de la Universitatea Stockholm au o noua explicatie privind cauzele accidentului nuclear din 1986. Conform explicatiilor oficiale, accidentul nuclear din 25 aprilie 1986 a avut loc in urma a do.

in ce domeniu se castiga cel mai bine in Maramures

Un raport al Directiei de Statistica din Maramures arata care sunt indicii economici in judet in primele sase luni ale anului, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. De asemenea cifrele arata care sunt domeniile de activitate in care se castiga cel mai bine, dar si care sunt cele mai slab platite. Interesant este si cat de mult au scazut investitiile in acest an, fata de anul trecut.

Cum arata cel mai batran angajat din Romania. Are carte de munca la 100 de ani - VIDEO

In timp ce unii nu mai stiu ce sa faca pentru a se pensiona cat mai devreme, Badea Stefan nici nu se gandeste sa se lase de treaba, cu toate ca a implinit recent 100 de ani! Este cel mai.

Exporturile de ceasuri elvetiene au inregistrat in octombrie cel mai semnificativ avans din 2013

Exporturile de ceasuri elvetiene au urcat in octombrie cu 9,3%, cel mai semnificativ avans lunar din ultimii patru ani, in urma majorarii cererii in Asia, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres.

Genunche Pop ar putea avea pe mana anul viitor cel mai mare buget al Educatiei din ultimii 10 ani

In 2018, invatamantul va avea cel mai mare buget din ultimii zece ani, a dat asigurari Ministrul Educatiei, Liviu Pop. Totodata, acesta a insistat ca vor fi asigurate toate cresterile salariale.

Topul celor mai bine platite modele: cine este tanara care a detronat-o pe Gisele Bundchendupa 15 ani FOTO

Revista Forbes a realizat topul celor mai bine platite modele din lume din anul 2017. Dupa 15 ani, un ingeras Victorias Secret in varsta de 22 de ani a reusit s-o detroneze in castiguri pe celebra Gisele Bundchen, in varsta de 37 de ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )