Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul despre cum sunt ingrijiti bolnavii de covid-19 in Romania. S-a adeverit teama cea mare a romanilor

Playtech Playtech,
Adevarul despre cum sunt ingrijiti bolnavii de covid-19 in Romania. S-a adeverit teama cea mare a romanilor

In ce mod sunt tratati pacientii de bolnavi de COVID-19 in Romania. Loredana Chimoiu este si ea infectata si a facut demersuri disperate pentru a putea sa isi conduca mama pe ultimul drum, insa raspunsul DSP-ului a fost un NU categoric. Cum sunt ingrijiti pacientii de COVID in Romania Astazi, in Romania s-au inregistrat peste . continuă pe Playtech

Sandel Balan, adevarul despre starea de sanatate a Andreei Balan. Cum se simte vedeta

Sandel Balan a vorbit despre starea de sanatate a fiicei sale. Cum se simte acum Andreea Balan? Noile vesti ale celebrei jurate de la emisiunea Te cunosc de undeva i-au socat pe cei care o urmaresc. Sandel Balan vine cu detalii despre starea de sanatate a Andreei Sandel Balan i-a transmis un mesaj de incurajare .

Pepe, adevarul despre bani. Cum a facut avere, de fapt: Niciodata nu mi-a fost rusine

Pepe a vorbit despre averea sa pe care acum trebuie sa o imparta cu mama copiilor lui. Cum a reusit sa puna bazele afacerilor sale si sa faca atatia bani? Artistul a fost extrem de transparent. Cum a reusit Pepe sa-si faca averea? Artistul le-a recunoscut totul fanilor Divortul bomba al anului din showbiz-ul romanesc .

EXCLUSIV Anamaria Prodan a spus adevarul despre scandalul cu Dan Alexa. in sfarsit, a recunoscut tot!

Anamaria Prodan a spus adevarul despre scandalul cu Dan Alexa. Cea mai titrata impresara sportiva de la noi dezvaluie dedesubturile scandalului cu celebrul antrenor, dedesubturi care au zguduit lumea fotbalului. Iata ce a deranjat-o pe impresara Anamaria Prodan, acuzata la acea vreme ca ar fi geloasa pe iubita antrenorului Dan Alexa. Care a fost cel .

Mihai Stoichita, adevarul despre relatia cu Adi Mutu. De ce il injura des, de fapt

Mihai Stoichita a vorbit despre relatia cu Adrian Mutu, cel pe care l-a injurat recent, inaintea unei conferinte de presa. Stoichita a stat pe banca nationalei U21 la partida cu Malta, chiar in locul lui Mutu. Briliantul a fost considerat contact direct al unei persoane din staff testata pozitiv cu noul coronavirus. Iar ca masura .

Adevarul despre tanara de 19 ani pe care Pepe ar iubi-o neconditionat. Cine este ea, de fapt, si ce relatie au

Divortul dintre Pepe si Raluca Pastrama a picat ca o bomba pentru showbiz-ul romanesc. Cei doi au decis sa se desparta dupa opt ani de casnicie, neintelegerile dintre cei doi fiind mai mari decat si-ar fi putut inchipui cineva vreodata. Acum, viata cantaretului este in prim plan, motiv pentru care au aparut primele imagini cu .

Carmen de la Salciua, prinsa cu minciuna. Adevarul despre relatia ei cu Alex Bodi

In showbiz-ul romanesc, toate drumurile par sa duca la Alex Bodi. Chiar si cele ale lui Carmen de la Salciua, care s-a fotografiat in masina afaceristului si a devenit rapid si motiv de cearta in casa sa, apoi tinta acuzatiilor fostei sotii, Bianca Dragusanu. Legatura celor doi a fost pusa sub semnul intrebarii in urma .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )