Libnet.ro
UNICEF

15:15

ADEVARUL despre ce au discutat de fapt Klaus Iohannis si Mihai Tudose la Cotroceni

Antena3 Antena3,
ADEVARUL despre ce au discutat de fapt Klaus Iohannis si Mihai Tudose la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis considera ca persoanele cu probleme ar trebui sa se retraga sau sa fie retrase din Guvern, a declarat, marti, purtatorul de cuvant, Madalina Dobrovolschi. Declaratia a. continuă pe Antena3

Ce a discutat Klaus Iohannis cu premierul Tudose, la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis considera ca persoanele cu probleme ar trebui sa se retraga sau sa fie retrase din Guvern, a declarat, marti, purtatorul de cuvant, Madalina Dobrovolschi. Declaratia a.

Ce a discutat Klaus Iohannis cu premierul Tudose la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis considera ca persoanele cu probleme ar trebui sa se retraga sau sa fie retrase din Guvern, a declarat, marti, purtatorul de cuvant, Madalina Dobrovolschi. Declaratia a.

Sedinta de urgenta intre liderii PSD. Ce au discutat Liviu Dragnea si Mihai Tudose

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat, marti, la sediul central al partidului, ca urmeaza sa aiba loc o remaniere guvernamentala. Va exista o remaniere. Atat timp cat.

Biografia secreta a lui Mihai Tudose. Detaliul care a iesit la iveala abia acum

Biografia secreta a lui Mihai Tudose. Detaliul care a iesit la iveala abia acum. Torul despre familia si relatiile lui Mihai Tudose. in varsta de 50 de ani, Mihai Tudose a urmat in.

Presedintele Klaus Iohannis la Craiova> Ne aflam in plin proces de consolidare a posturii de descurajare si aparare a NATO in Flancul estic al Aliantei

Presedintele Klaus Iohannis si Secretarul General al NATO au vizita astazi Brigada Multinationala NATO Sud-Est de la Craiova si au discutat cu militarii polonezi desfasurati in Romania in Brigada Multinationala.

Schimb dur de replici intre Mihai Tudose si Mircea Badea pe dosarul Belina. Premierul: Perceptia e ca facem scut in jurul unor oameni care au furat planeta

Premierul Mihai Tudose s-a contrat aseara, la Antena 3, cu Mircea Badea, pe tema remanierii ministrilor cu probleme penale, in contextul dosarului Belina. Premierul a sustinut ca procurorii nu se apuca sa faca dosare pe banda rulanta doar pentru a remania ministri.

Premierul Mihai Tudose, intalnire cu presedintele Iohannis la Cotroceni

Premierul Mihai Tudose se afla, la momentul transmiterii acestei stiri, la Palatul Cotroceni, unde are o intrevedere cu presedintele Klaus Iohannis, cel mai probabil despre noua criza politica, au declarat sur.

Mihai Tudose, planuri mari cu Arenele BNR. Cine vrea sa le cumpere si cine sa le administreze

Premierul Mihai Tudose spune ca Guvernul ar putea cumpara Arenele BNR pe care sa le dea in administrarea Primariei Capitalei. Mihai Tudose a precizat ca a discutat despre acest subiect cu Simona Halep, Ion.

Premierul Mihai Tudose a discutat cu ambasadorul Hans Klemm si mai multi congresmeni la Palatul Victoria

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, si mai multi membri ai Congresului SUA au avut o intrevedere, sambata, cu premierul Mihai Tudose, au declarat, pentruAGERPRES, surse guvernamentale.

Acuzatii grave la adresa lui Mihai Tudose: Cine face declaratii bomba despre premier

Conflictul din PSD se adanceste tot mai mult, iar lucruri nebanuite ies la iveala despre Mihai Tudose. Fostul presedinte ANRP, Ingrid Mocanu, a vorbit despre situatia din Guvern si spune ca premierul e.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )