Libnet.ro
UNICEF

19:00

Biografia secreta a lui Mihai Tudose. Detaliul care a iesit la iveala abia acum

B1 B1,
 Biografia secreta a lui Mihai Tudose. Detaliul care a iesit la iveala abia acum

Biografia secreta a lui Mihai Tudose. Detaliul care a iesit la iveala abia acum. Torul despre familia si relatiile lui Mihai Tudose. in varsta de 50 de ani, Mihai Tudose a urmat in. continuă pe B1

Liviu Dragnea si Mihai Tudose, declaratii comune dupa sedinta PSD: Joi, in sedinta CEx, decidem remanierea

Premierul Mihai Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea, par dispusi la pace dupa tensiunile din ultimele ore. Macar in fata camerelor tv. Cei doi au iesit impreuna la declaratii dupa sedinta.

Mihai Tudose, planuri mari cu Arenele BNR. Cine vrea sa le cumpere si cine sa le administreze

Premierul Mihai Tudose spune ca Guvernul ar putea cumpara Arenele BNR pe care sa le dea in administrarea Primariei Capitalei. Mihai Tudose a precizat ca a discutat despre acest subiect cu Simona Halep, Ion.

Mihai Tudose, la Antena 3: Ultimul sondaj e o facatura. Am spus intr-un cerc de 3-4 persoane ca imi dau demisia daca lucrurile stau asa rau si Guvernul s-a prabusit/ Procurorii nu fac dosare pe banda rulanta persoanelor nevinovate

Premierul Mihai Tudose este invitat luni seara in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3. Premierul spune ca nu este intr-un moment fericit al relatiilor cu Dragnea si ca va demisiona daca lucrurile stau asa rau si Guvernul s-a prabusit in sondaje, sustine ca salariile nu vor scadea, dar ca nu ii poate opri nimeni pe privati sa scada salariile si azi, garanteaza ca nu ne vom imprumuta de la FMI si ii acuza ca daca vor gresi si a treia prognoza s-ar putea sa nici nu mai vorbeasca cu ei. Tudose anunta mai mult bani de investitii decat anul acesta, dar nu avanseaza nicio suma, ba chiar recunoaste ca in acest an nu s-a facut mare lucru. Totul pentru Tudose: Invitati prin telefon Ion Tiriac, Gica Hagi si Gica PopescuTudose, raspuns pentru Mircea Badea care l-a intrebat daca orice procuror poate face discretionar remaniere: Eu nu cred ca e vreun procuror care sa faca dosare pe banda unor nevinovati doar ca sa fie remaniat guvernul.

Sustinere puternica pentru premierul Mihai Tudose. Cine sunt social-democratii care i-au cerut lui Tudose sa nu demisioneze

Premierul Mihai Tudose s-ar fi intalnit, luni, la Guvern, cu presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, secretarul general al PSD, Marian Neacsu, vicepremierul Marcel Ciolacu si liderul PSD Olt,.

Mihai Tudose: Guvernul ar putea cumpara Arenele BNR, pe care sa le dea in administrare Primariei Capitalei

Guvernul ar putea cumpara Arenele BNR pe care sa le dea in administrare Primariei Capitalei, a declarat, luni seara, la Antena 3, premierul Mihai Tudose. El a spus ca s-a suit pe pereti cand a auzit care este pretul cu care BNR le-a scos la vanzare, 30 de milioane de euro, si ca i se pare o crima ce se intampla.

Mihai Tudose afirma ca eventuale probleme de imagine ale Guvernului ar putea fi provocate si de ministrii care au probleme penale si anunta o mica remaniere: Sunt cel putin inca doi ministri pe care am sa ii rog sa plece din guvern

Premierul Mihai Tudose a anuntat luni seara, la Antena 3, o mica remaniere care va avea loc in aceasta saptamana, precizand ca sunt cel putin doi ministri pe care o sa ii invite sa plece din Guvern. Intrebat daca problemele de imagine sugerate de recentul sondaj Avangarde ar putea fi provocate si de prezenta unor ministri cu probleme penale in Guvern, Tudose a raspuns: Da.

Adrian Ursu, atac dur la premierul Mihai Tudose: Este pres la usa DNA

Adrian Ursu, realizator Antena 3, a apreciat marti, dupa ce a vazut interviul cu Mihai Tudose, ca premierul este pres la usa DNA, iar guvernul pe care il conduce are o performanta.

Gestul surprinzator facut de Liviu Dragnea, dupa intalnirea cu Mihai Tudose

Gest surprinzator facut astazi, de Liviu Dragnea, in momentul in care alaturi de premierul Mihai Tudose faceau declaratii de presa. in momentul in care reporterii ii adresau.

ADEVARATUL MOTIV pentru care premierul Mihai Tudose a ANUNTAT REMANIERI

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat, marti, ca premierul Mihai Tudose e suparat ca unele lucruri nu functioneaza in Guvern, dar ca nu a fost niciun scandal, ci sunt discutii. b.

Motivul pentru care premierul Mihai Tudose a anuntat remanieri

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat, marti, ca premierul Mihai Tudose e suparat ca unele lucruri nu functioneaza in Guvern, dar ca nu a fost niciun scandal, ci sunt discutii. b.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )