Libnet.ro
UNICEF

15:15

Adevarul despre emisiunea Vocea Romaniei: Fanii au ramas masca atunci cand au aflat dezvaluirile facute de indragitul Pavel Bartos

B1 B1,
Adevarul despre emisiunea Vocea Romaniei: Fanii au ramas masca atunci cand au aflat dezvaluirile facute de indragitul Pavel Bartos

Dupa lansarea celui de-al noualea sezon Vocea Romaniei, prezentatorul emisiunii a facut o dezvaluire interesanta despre show-ul de la PRO TV. Pavel Bartos a dat din casa si a vorbit despre echipa care lucreaza. continuă pe B1

Tudor Chirila, pus la zid de Radu Herjeu, membru CNA. Ce a putut spune despre juratul de la Vocea Romaniei

Tudor Chirila, juratul de la Vocea Romaniei a facut un comentariu in cadrul show-ului despre rolul artei si despre testele PISA. Comentariile facute de artist l-au deranjat pe Radu Herjeu, membru CNA, care nu a ezitat sa-l puna la zid pe jurat. Ce a scris acesta pe Facebook despre Tudor Chirila? Radu Herjeu mesaj dur .

Ce fac concurentii lui Horia Brenciu pentru voturile de la Vocea Romaniei. Adriana Simionescu, filmata alaturi de antrenor

Adriana Simionescu, fiica mijlocie a cunoscutului interpret de manele Adrian Minune, a fost filmata alaturi de antrenorul sau de la Vocea Romaniei. in sezonul din 2019, telespectatorii au avut parte de o reala surpriza, iar la fel s-a intamplat si in cazul juratilor emisiunii muzicale, atunci cand tanara a urcat pentru prima data pe scena.

Ei sunt parintii juratilor de la Vocea Romaniei. Ce face mama Irinei Rimes prin culise

Nu doar concurentii de la Vocea Romaniei au parte de sprijinul familiei, ci si juratii. Irina Rimes, Smiley si Tudor Chirila sunt vizitati deseori la filmari de catre mamele si bunicile lor care vin pentru a-i sustine, dar si pentru a le acorda o mana de ajutor atunci cand au nevoie. Ce face mama Irinei .

Adevarul despre relatia dintre Simina si Whats Up. Cum si-a batut crunt Marius Ivancea logodnica in urma cu cinci ani

Simina si Whats Up au avut parte de cateva evenimente nefericite de-a lungul casniciei lor. Din nefericire, Whatss Up nu este la prima abatere, pentru ca el a batut-o crunt pe fosta sotie in urma cu cinci ani. Cum a fost relatia dintre Simina si Whats Up? Whats Up a ajuns in atentia presei din .

Adevarul despre relatia lui CRISTI BORCEA: O iubeste ca un nebun! VALENTINA PELINEL a aflat totul despre COPIL (GALERIE FOTO)

Cunoscutul jurnalist Cristi Brancu a vorbit recent despre relatia spumoasa dintre Cristi Borcea si Valentina Pelinel. Acesta a dezvaluit ca desi controversatul om de afaceri este cunoscut pentru multiplele sale.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )