Libnet.ro
UNICEF

15:00

ADEVARUL despre emisiunea Vocea Romaniei: Fanii au ramas masca atunci cand au aflat dezvaluirile facute de indragitul Pavel Bartos...

B1 B1,
ADEVARUL despre emisiunea Vocea Romaniei: Fanii au ramas masca atunci cand au aflat dezvaluirile facute de indragitul Pavel Bartos...

Al noualea sezon din Vocea Romaniei a debutat in urma cu cateva saptamani, iar prezentatorul Pavel Bartos a facut dezvaluiri inedite din culisele show-ului. Astfel, gazda emisiunii a vorbit. continuă pe B1

Cu ce se ocupa sotia lui Horia Brenciu. Antrenorul de la Vocea Romaniei este foarte mandru de ea

Cu toate ca este extrem de expansiv si transparent la Vocea Romaniei si nu numai, Brenciu schimba tactica atunci cand este vorba despre familie. Acesta a ales dintotdeauna sa fie foarte atent la detaliile pe care le ofera si sa pastreze viata privata departe de ochii si urechile curiosilor. Cu ce se ocupa sotia sa .

A mers la Vocea Romaniei pentru gemenii ei cu Sindrom Down. Cat de mari au crescut baietii Cristinei Balan

Cristina Balan, castigatoarea sezonului 5 al concursului Vocea Romaniei, a intrat in lupta pentru gemenii ei cu Sindrom Down. Anii au trecut, premiul s-a dus, dar cu folos. Cat de mari au crescut baietii ei? A mers la Vocea Romaniei pentru gemenii ei cu Sindrom Down Cristina Balan 37 de ani) a participat la sezonul .

Mesajul lui Horia Brenciu pentru colegii de la Vocea Romaniei. Ce le transmite lui Smiley, Tudor si Bartos

Horia Brenciu a revenit la Vocea Romaniei! Fortele proaspete par deja sa se simta. Cunoscutul cantaret le-a transmis colegilor de platou un mesaj pe ultima suta de metri, chiar in timpul in care auditiile pe nevazute sunt in toi. Juratul doreste ca toata lumea sa aiba la cunostinta puterea sa de convingere pentru a aduce .

Mircea Badea, un nou atac extrem la adresa lui Tudor Chirila, dupa ce s-a dezbracat la Vocea Romaniei

Mircea Badea, nou atac la adresa lui Tudor Chirila. Prezentatorul a reactionat intr-un mod extrem fata de gluma juratului de la Vocea Romaniei. Artistul a dus lucrurile prea departe si s-a dezbracat, in timpul editiei care a fost difuzata vineri, pe 27 septembrie. Mircea Badea, atac extrem la adresa lui Tudor Chirila Prezentatorul de la .

Adevarul despre piata materialelor de constructii. Ce nu vor magazinele de bricolaj sa stiti

A venit toamna, acopera-mi inima cu ceva Stim ca suna poetic, dar, cand vine vorba despre sezonul rece, ne cam trece romantismul si ne apuca reumatismul. Numai maine nu e noiembrie, vine iarna si ne prinde nepregatiti, asa ca nu e rost de amanari. Sa trecem la treaba!.

Cat de bogat este, de fapt, iubitul Simonei Halep. Adevarul despre averea lui Toni Iuruc

Iubitul Simonei Halep este un om potent din punct de vedere financiar, dar nu are nici pe departe banii pe care sportiva i-a facut din tenis. Dezvaluirea despre Toni Iuruc a fost facuta de fostul presedintele al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Dumitru Dragomir. Simona si Toni sunt in China, unde fostul lider mondial participa .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2278 seconds )