Libnet.ro
UNICEF

18:30

Adevarul despre piata materialelor de constructii. Ce nu vor magazinele de bricolaj sa stiti

Adevărul Adevărul,
Adevarul despre piata materialelor de constructii. Ce nu vor magazinele de bricolaj sa stiti

A venit toamna, acopera-mi inima cu ceva Stim ca suna poetic, dar, cand vine vorba despre sezonul rece, ne cam trece romantismul si ne apuca reumatismul. Numai maine nu e noiembrie, vine iarna si ne prinde nepregatiti, asa ca nu e rost de amanari. Sa trecem la treaba!. continuă pe Adevărul

Cat de bogat este, de fapt, iubitul Simonei Halep. Adevarul despre averea lui Toni Iuruc

Iubitul Simonei Halep este un om potent din punct de vedere financiar, dar nu are nici pe departe banii pe care sportiva i-a facut din tenis. Dezvaluirea despre Toni Iuruc a fost facuta de fostul presedintele al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Dumitru Dragomir. Simona si Toni sunt in China, unde fostul lider mondial participa .

Adevarul despre stirea falsa ca Mihai Constantinescu a murit. Reactia Spitalului Floreasca: Artistul traieste

Mihai Constantinescu n-a murit! in dimineata aceasta s-a spus cu exactitate ca artistul a incetat din viata. Spitalul Floreasca, unde acesta este internat, a oferit o reactie oficiala. Este o stire falsa la momentul acesta. Este in viata. Mai multe detalii nu va pot da. De la inceput sotia domnului Mihai Constantinescu a decis de .

EXCLUSIV Adevarul despre starea de sanatate a lui Dan Chisu, dupa ce s-a scris ca a fost operat pe cord deschis!

EXCLUSIV Cu ocazia unui interviu mai amplu despre cea mai recenta productie a sa, filmul 5 minute, care va avea premiera oficiala la Festivalul International de Film de la Varsovia, regizorul Dan Chisu a poves.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )