Libnet.ro
UNICEF

23:30

Adevarul despre nunta lui Dan Alexa. Rasturnare de situatie!

Playtech Playtech,
Adevarul despre nunta lui Dan Alexa. Rasturnare de situatie!

Dupa ce au aparut o serie de zvonuri privitor la o posibila casatorie, fostul fotbalist, Dan Alexa a intrat in vizorul presei. Cu toate ca este divortat de prima lui sotie, cu care are doi copii, multa lume si-a dorit sa il vada din nou intr-o relatie. Antrenorul a dezvaluit care este realitatea in cazul . continuă pe Playtech

Dan Alexa, manager general la ASU Politehnica Timisoara.Asta era dorinta mea, de foarte mult timp, sa o facem iarasi pe Poli mare

AS Politehnica Timisoara are de astazi manager general. Dan Alexa s-a alaturat clubului alb-violet pentru un proiect pe termen lung.

Lovitura anului pentru Anamaria Prodan! Cu cine se insoara Dan Alexa

Sarbatoare mare in lumea fotbalului! Lumea din showbiz-ul romanesc se pregateste pentru petrecere. Dan Alexa se pregateste sa se insoare. Cine este frumoasa mireasa? Cu cine se insoara Dan Alexa Multa lume credea ca antrenorul nu se mai aseaza la casa lui, se pare totusi ca lucrurile stau cu totul altfel. Dan s-a hotarat sa .

Dan Alexa, noul manager al echipe ASU Politehnica Timisoara

Dupa ratarea promovarii cu Rapid Bucuresti, antrenorul Dan Alexa isi continua activitatea in Liga 2.

Adevarul despre Donald Trump iese la iveala. Cine va publica, in curand, dezvaluiri despre infidelitati, fetisuri si mana Moscovei

O noua carte de memorii ar putea sa-l puna intr-o situatie rusinoasa pe Donald Trump. Cine promite dezvaluiri incediare despre cel de-al 45-lea presedinte american, aflati in paragrafele urmatoare. Cartea care l-ar putea compromite pe liderul de la Casa Alba in luna septembrie, fostul avocat personal al lui Donald Trump va publica o carte intitulata .

Lidia Buble, adevarul despre trecutul ei. Ce a facut cand avea doar 18 ani

Lidia Buble a spus tot adevarul despre trecutul ei, despre ce a facut pe cand avea doar 18 ani. Lidia Buble a povestit debutul in muzica, care a avut loc in urma cu aproximativ 6 ani. Prima ei piesa a fost Noi simtim la fel, melodie lansata impreuna cu Adrian Sina. Lidia Buble a spus .

Adevarul despre sarcina Ginei Pistol. Ce a decis, de fapt, impreuna cu Smiley

La doar cateva ore de cand s-a aflat ca Gina Pistol va deveni mamica, Impact. ro are noi detalii. Conform apropiatilor, Smiley este in culmea fericirii si si-a dorit sa devina tata. Adevarul despre sarcina Ginei Pistol Acum, cel mai bine pazit secret al cuplului SmileyGina Pistol a iesit la iveala. Dupa o relatie de aproape .

Adevarul despre cariera politica a lui Brigitte Sfat. Vedeta a lamurit situatia

Vrea sau nu sa intre in politica? Adevarul despre cariera lui Brigitte Sfat. Aceasta va renunta la televiziune si la viata din showbiz? Brigitte Sfat, despre cariera politica Zvonurile care circula de zile bune arata ca Brigitte isi schimba total viata. Dupa ce a acceptat oferta producatorilor de a incepe propriul reality show alaturi de .

Adevarul despre blestemul familiei Kennedy

Vorbim despre un clan ghinionist sau blestemat? O intrebare care revine dupa trei decese recente in faimoasa dinastie. De-a lungul timpului s-au scris multe articole si carti despre sirul suspect de morti dramatice din celebra familie, ceea ce i-a facut pe multi sa creada ca deasupra numelui Kennedy pluteste un greu blestem.

S-a aflat adevarul despre infectia cu COVID-19. in ce ordine apar, de fapt, simptomele. Cum poti stii daca te-ai infectat

In contextul raspandirii noului coronavirus, tot mai multi oameni de stiinta incearca sa afle informatii noi care sa ajute la evitarea transmiterii comunitare a virusului. Ultimele informatii primite de la cercetatorii din cadrul Universitatii California de Sud arata care ar putea fi ordinea in care apar simptomele associate cu noul coronavirus. Prin simpla cunoastere a .

Ultima ora. Medicul Virgil Musta, adevarul despre conditiile in care se vor redeschide scolile. Ce trebuie sa stie toti parintii

Medicul Virgil Musta de la Spitalul Victor Babes, din Timisoara, dezvaluie ce trebuie sa faca parintii si copiii inainte de inceperea scolii. Pentru ca a ramas mai putin de o luna pana la reinceperea cursurilor, medicul aflat in prima linie in lupta cu COVID-19 le transmite cetatenilor un mesaj prin care ii indruma cum sa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )